Waterattracties

Tidal Wave

  • Tidal Wave Slideshow 01

Tidal Wave

Tidal Wave

Tidal Wave

Tidal Wave

Tidal Wave

Tidal Wave


OMSCHRIJVING

De Tidal Wave is een droge baan die bij alle weersomstandigheden geschikt is voor gebruik met kleding.

Uw bezoekers zullen genieten van de snelheid en de intensiteit van de bijna verticale wand van de Tidal Wave. Deze attractie heeft een weidse schommelloop waardoor iedere bezoeker een sensationele snelheidservaring meemaakt en van het gevoel van gewichtsloosheid kan genieten.
Een ongelofelijke waterattractie-ervaring die uw bezoekers keer op keer weer zullen willen proberen.

De extra schok in het middengedeelte die naar de uitloop of splash pool leidt voegt nog een extra maag-in-de-keel ervaring toe terwijl de gebruiker nog steeds duizelingwekkend snel doorglijdt.

Deze attractie heeft een hoog startplatform; er worden Tube 1400-onderdelen aan het begin geplaatst, en ook kunnen er interactieve pakketten aan de baan toegevoegd worden waardoor bezoekers een thema kunnen kiezen en deze fantastische baan met extra geluids-, licht- en visuele effecten kunnen ervaren. Van Egdom en iSlide bieden samen Tube Sensations-features die de ritervaring nog meer kunnen versterken.

Deze attractie is geschikt voor 1-persoons- en 2-persoonsbanden.

De Tidal Wave is visueel zeer indrukwekkend, gemakkelijk te bedienen en te onderhouden, en is een grote favoriet onder de waterparkliefhebbers.

Specificaties

Capaciteit
±350 p/uur
Afmetingen
25 x 12 x 11 m
Pomp capaciteit
150 + 60 m3/uur
Verval
Avg. 10-45%
Snelheid
Medium tot Snel
Gebruiker
Thrill seekers
Kleuren
Alle RAL kleuren, Doorschijnend
Accessoires
Skim-out, Tube Sensations