Buisglijbanen

Een gesloten glijbaan geeft je de ultieme vrijheid om een ​​combinatie van speed & fun te creëren, met of zonder tube. Voor eenmalig gebruik, maximaal vier personen in een tube of zelfs een eindeloze stroom met onze Magic Oval.

Tube ø800

De G-Force is gemaakt voor snelheidsduivels en adrenalinenajagers. Hij heeft een afdalingsgraad van meer dan 10%. Dankzij de geringe diameter van de buizen ervaart de bezoeker de glijbaan in een liggende positie. De vele maatwerkopties voor het baanontwerp helpen hoge snelheden en hoge g-krachten te creëren. De buisdiameter is 800 mm, en de kunststofbochten zijn beschikbaar in verschillende hoeken.

Tube ø1200

De Tube 1200 is de beste keuze als u een tunnelglijbaan zoekt die geschikt is voor de hele familie. Van Egdom kan een creatief baanontwerp leveren en daarmee garanderen dat de baan uniek is, door een combinatie van verschillende dalingen, hoeken, afdalingsgraden en Tube Sensations te gebruiken.

Tube ø1400

De Tube 1400 kan met een 1-persoons- of 2-persoonsband worden gebruikt. Dit is een familiebandglijbaan en daarmee een perfecte toevoeging voor elk waterpark.

Open 1400

Dit is een geweldige combinatieglijbaan die Van Egdom ontworpen heeft voor gevarieerd gebruik over de hele wereld. De Open 1400 bestaat uit een open glijbaangedeelte en een overdekt glijbaangedeelte, waardoor men twee verschillende glijbelevingen ervaart in één baan.

Magic Oval

De Magic Oval is een veelzijdige waterglijbaan geschikt voor 1-persoons- en 2-persoonsbanden en zelfs voor ronde vlotten. Hij kan tot aan 4 personen tegelijkertijd plaats bieden, waardoor het een goede glijbaan is om uw capaciteit te verhogen. De unieke ovale vorm zorgt voor een andere glijbeleving dan bij traditionele bandglijbanen.

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen