Rivieren

Op zoek naar de beste manier om een ​​enorme hoeveelheid klanten tegelijk te entertainen? Laat ze gewoon in onze rivieren drijven. Zelfs op een kleine afdaling kunnen we indrukwekkende rivieren maken met een grote lengte.

RIVER RIDE

VVan Egdom’s innovatieve combinatie van poelen, stroomversnellingen, en overdekte gedeeltes zorgt voor een spectaculaire glijervaring. De River Ride is een verrassende bandglijbaan die op maat gemaakt kan worden conform de wensen en voorkeuren van de exploitant.
river-ride-slideshow-01

Family River

Deze populaire attractie bootst een wilde junglerivier na. Het is een geweldig alternatief op of toevoeging voor een wat gemoedelijkere waterbaan. De baan kan op maat worden gemaakt met verschillende stroomversnellingen, hellingen, en watervallen, om een volledig wateravontuur te creëren.

DELTA RIVERS

Van Egdom’s Delta Rivers is een hoogwaardige waterattractie voor de hele familie die spanning, plezier, en een hoog volume verzorgt, met maximale bezoekersimpact en -tevredenheid. De Delta Rivers heeft vier unieke waterbanen die met elkaar in verbinding staan om een spannende complete waterattractiebeleving te creëren.
delta-rivers-slideshow-01

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen