Mat Racer

OPTIMAAL MAT-RACE PLEZIER

De Mat-Racer is één van Van Egdom’s nieuwste modellen. Dit is een zeer populaire glijbaancombinatie en een welkome aanvulling voor elk waterpark.

Met gebruik van glijmatten kunnen bezoekers tegen elkaar racen, wat deze spectaculaire, opvallende attractie een competitief tintje geeft.

De racebanen kunnen in verschillende aantallen en kleurencombinaties geleverd worden, wat de attractie tot een zeer aantrekkelijk visueel spektakel maakt.

Deze attractie kan ook worden voorzien van onze spannende Slide Champ-technologie, waardoor bezoekers hun tijden kunnen invoeren en kunnen meestrijden om de titel van 'Snelste rit van de dag'.

De Mat-Racer is voorzien van een thermisch verzinkt stalen ondersteuningsconstructie en -toren, die rechtop geïnstalleerd kan worden of geïntegreerd kan worden in de meeste hellende natuurlijke topografie. De Mat-Racer is zeer makkelijk te bedienen en staat garant voor urenlang veilig waterplezier voor de hele familie.

De Mat-Racer is ook snel en efficiënt te installeren. Deze glijbaan behoeft zeer weinig onderhoud, waardoor hij toegevoegde waarde en een leuke dynamiek toevoegt aan waterspeelparken en -recreatieparken.

Specificaties

Capaciteit

± 250 p/uur/baan

Breedte

680 mm per baan

Verval

13-20%

Pomp capaciteit

20m3/uur/baan

Snelheid

Medium

Gebruiker

Kinderen / Familie

Kleuren

Alle RAL kleuren

Accessories

Skim-out

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen