Big Slides

Soms is groter beter! Op zoek naar een eyecatcher die de marketing van uw locatie makkelijker maakt? Wilt u dat uw klanten de rit van hun leven beleven? Probeer een van deze dia's.

Cyclone 50

De G-Force is gemaakt voor snelheidsduivels en adrenalinenajagers. Hij heeft een afdalingsgraad van meer dan 10%. Dankzij de geringe diameter van de buizen ervaart de bezoeker de glijbaan in een liggende positie. De vele maatwerkopties voor het baanontwerp helpen hoge snelheden en hoge g-krachten te creëren. De buisdiameter is 800 mm, en de kunststofbochten zijn beschikbaar in verschillende hoeken.

Crazy Cone

Van Egdom’s Crazy Cone is een enorm populaire attractie. De kegelvormige glijbaan is een gegarandeerde blikvanger en levert een unieke glijbaanervaring op. Men glijdt eerst door een buis en springt dan in de Crazy Cone waar men tegen de bovenwand aangedrukt wordt en vervolgens weer naar de benedenwand gezwaaid wordt.

Super Crater

De Van Egdom Super Crater is speciaal ontworpen voor snelheidsduivels en adrenalinejunkies. De rit begint langzaam, waardoor een vals gevoel van veiligheid wordt gecreëerd, waarna men opeens in de gigantische, snel ronddraaiende Super Crater gelanceerd wordt. 

Side Winder

De Side Winder is speciaal ontwikkeld voor iedereen die op zoek is naar de spannende ervaring van een hogesnelheidswaterrit. Bezoekers beginnen op een 11-meter hoog platform op een 1-persoons- of 2-persoonsband. 

Space Bowl

De Space Bowl is een spannend glijbaanontwerp dat uitmondt in een grote kom. De diameteropties voor de kom zijn 6,5 of 8,0 meter. De glijbaan begint op een platform. Bezoekers glijden een buis in die hen bij de gigantische kom brengt.

Bubbler

De bijna verticale wand van de Bubbler zorgt voor een sensationele snelheidservaring, en door het gevoel van gewichtsloosheid stapt men keer op keer weer opnieuw op deze glijbaan.

Camel Back

De 'Camel Back' is een energiezuinige bergopwaartse waterachtbaan die gebruikt maakt van een transportbandsysteem. Deze attractie is ideaal als men een lange attractie wil creëren op een plek waar de hoogte beperkt is. 

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen