water Rides

Aqua Shuttle

De Aqua Shuttle is een snelheidssensatie van een waterattractie die bezoekers naar beneden stuwt op sledes met snelheden van tot wel 50 km/u! De Shuttle is voorzien van een automatische pneumatische lanceringsinstallatie waardoor iedereen tegelijk vertrekt.
aqua-shuttle-slideshow-01

Aqua Snake

De Aqua Snake is een perfecte aanwinst voor bezoekers die houden van een vlotattractie met veel bochten en dalingen. De Aqua Snake is de perfectie familieattractie. Hij wordt op maat gemaakt en kan ook geleverd worden met Tube Sensations. Bezoekers worden de baan in gehesen door een pneumatische startunit.

Hara Kiri

De Hara Kiri is een populair en bewezen concept dat snelheid en diepe dalen combineert in een spannende ervaring die bezoekers keer op keer opnieuw zullen willen meemaken.
hara-kiri-slideshow-01

Tidal Wave

De Tidal Wave is een droge baan die bij alle weersomstandigheden geschikt is voor gebruik met kleding. Uw bezoekers zullen genieten van de snelheid en de intensiteit van de bijna verticale wand van de Tidal Wave. Deze attractie heeft een weidse schommelloop waardoor iedere bezoeker een sensationele snelheidservaring meemaakt en van het gevoel van gewichtsloosheid kan genieten.

To receive Van Egdom’s exciting newsletter, please sign up!

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen