Waterspeeltuinen

Van Egdom – Waterspeeltuinen zorgen voor waterplezier voor alle leeftijden

Onze op maat gemaakte speeltuinen nodigen iedereen uit om te komen spelen. De perfecte mix van waterplezier en spelletjes voor de hele familie. Wij garanderen veel interactiviteit, geweldige waterspeeltoestellen, energie en plezier, altijd dynamisch en vol speelse verrassingen. Wij vermaken families en zorgen ervoor dat iedereen tijd met elkaar doorbrengt en plezier beleeft. Van Egdom heeft al vele jaren ervaring met ontwerpen en is een expert in het creëren van waterplezier. Ons in-house team zal u gedurende het gratis ontwerpproces assisteren. Wij creëren een waterspeeltuin die echt een uniek onderdeel zal zijn van uw bedrijf en die tegelijkertijd uw bezoekers een echt geweldige waterspeelervaring biedt.

Wij creëren opwindende waterattracties en zorgen voor waterplezier voor alle leeftijden, of het nu gaat om interactieve waterspeeltuinen of waterspeeltoestellen. Met Van Egdoms modulaire systeem kunt u meer dan 30 verschillende watereffecten en verscheidene waterglijbaancombinaties gebruiken, de ontwerpmogelijkheden zijn eindeloos. Al onze waterspeeltuinen kunnen zo ontworpen worden dat ze exact aan uw eisen voldoen en zo gemaakt en aangepast worden dat ze uw verwachtingen, creatieve ideeën en commerciële aspiraties uitstralen.

En zo creëren we uiteindelijkgeweldige ervaringen voor uw bezoekers, waardoor ze gegarandeerd terugkomen.

Als u uw ideeën en eisen voor uw waterattracties met ons wilt bespreken, dan kunt u contact met ons opnemen door een e-mail te sturen naar info@vanegdom.nl of te bellen naar telefoonnummer +31 (0)30 666 21 04

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen