Sprayparken

Spray Parken – Van Egdoms Driedimensionale Wereld van Waterspel

Van Egdom houdt zich al 50 jaar bezig met het creëren van opwindende waterspeeltuinen voor alle leeftijden. We zijn voortdurend bezig met het innoveren van spraypark ontwerpen om een maximale indruk te maken op uw bezoekers en ze maximaal tevreden te stellen. Onze op maat gemaakte sprayparken dagen iedereen uit om te spelen. Ze zijn een perfecte mix van water, plezier en spel. Hou de hele familie bezig en zorg ervoor dat iedereen tijd met elkaar doorbrengt en plezier beleeft.
Een indoor of outdoor spray park is een van de allerleukste waterattracties, ongeacht de grootte. Onze innovatieve en leuke ontwerpen nodigen uit tot urenlang actief speelplezier en scheppen een wereld van plezier, kleur en waterspel voor kinderen van alle leeftijden. De spray parken van Van Egdom leren kinderen op speelse wijze om op een zelfvertrouwde manier met water en andere kinderen om te gaan. Ze stimuleren hun verbeelding met een groot aantal speelervaringen. Altijd in combinatie met opwindende bubbelende geisers, waterfonteinen, spray tunnels, omvallende emmers, draaiende waterwielen, muziek, lichten en kenmerkende thema’s.
Onze spray parken kunnen ook gecombineerd worden met bestaande zwembaden of waterspeeltuinen. Een spray park voegt een extra dimensie toe aan uw ontspanningsaanbod en creëert de ideale, alomvattende waterspeelervaring voor kinderen

Of u nu overweegt om uw bestaande waterattracties uit te breiden met een leuke toevoeging of voor het eerst een spray park wilt ontdekken en de opwindende mogelijkheden die het uw bedrijf biedt wilt bespreken.
Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar info@vanegdom.nl of te bellen naar telefoonnummer +31 (0)30 - 666 21 04.

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen