Water Play

Spray Parken – Van Egdoms Driedimensionale Wereld van Waterspel

Van Egdom houdt zich al 50 jaar bezig met het creëren van opwindende waterspelontdekkingen voor volwassenen en kinderen en is voortdurend bezig met het innoveren van spray park ontwerpen om een maximale indruk te maken op de bezoekers en ze maximaal tevreden te stellen. Onze op maat gemaakte spray parken nodigen iedereen uit om te spelen. Ze zijn de perfecte mix van waterplezier en spel. Ze houden de hele familie bezig en zorgen ervoor dat iedereen tijd met elkaar doorbrengt en plezier beleeft.

Een indoor of outdoor spray park is een van de allerleukste waterattracties, ongeacht de grootte. Onze innovatieve en leuke ontwerpen nodigen uit tot urenlang actief speelplezier en scheppen een wereld van plezier, kleur en waterspel voor kinderen van alle leeftijden. De spray parken van Van Egdom leren kinderen op speelse wijze om op een zelfvertrouwde manier met water en andere kinderen om te gaan. Ze stimuleren hun verbeelding met een groot aantal speelervaringen. Altijd in combinatie met opwindende bubbelende geisers, waterfonteinen, spray tunnels, omvallende emmers, draaiende waterwielen, muziek, lichten en kenmerkende thema’s.
Onze spray parken kunnen ook gecombineerd worden met bestaande zwembaden of waterspeeltuinen. Een spray park voegt een extra dimensie toe aan uw ontspanningsaanbod en creëert de ideale, alomvattende waterspeelervaring voor kinderen

Of u nu overweegt om uw bestaande waterattracties uit te breiden met een leuke toevoeging of voor het eerst een spray park wilt ontdekken en de opwindende mogelijkheden die het uw bedrijf biedt wilt bespreken. Neem contact met ons op door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te bellen naar telefoonnummer +31 (0)30 - 666 21 04.
Gusher-Jet-Fun
Israel
Pop-Jet-Circle
Pop-Jet-Path
Spide-Jet-1
Spider-Jet
Spray-Arches1
Spray-Deck-06
Spray-deck---Light-house-
Spray-deck-overview
Water-Cage1
foto-park
overhaed-showers
spray-deck-10-a
spray-deck-10-b
spray-park---de-vogel