Waterspeeltuinen

Waterpret is er op vele manieren. Zolang het water spuit en plezier geeft, kunnen we het voor je ontwerpen en maken! Speeltuinen, sprayparks of zelfs losse items.

Spray Parken

Van Egdom houdt zich al 50 jaar bezig met het creëren van opwindende waterspeeltuinen voor alle leeftijden. We zijn voortdurend bezig met het innoveren van spraypark ontwerpen om een maximale indruk te maken op uw bezoekers en ze maximaal tevreden te stellen. Onze op maat gemaakte sprayparken dagen iedereen uit om te spelen. Ze zijn een perfecte mix van water, plezier en spel. Hou de hele familie bezig en zorg ervoor dat iedereen tijd met elkaar doorbrengt en plezier beleeft.

Waterspeeltuinen

Onze op maat gemaakte speeltuinen nodigen iedereen uit om te komen spelen. De perfecte mix van waterplezier en spelletjes voor de hele familie. Wij garanderen veel interactiviteit, geweldige waterspeeltoestellen, energie en plezier, altijd dynamisch en vol speelse verrassingen.

Peuterbadjes

Een Peuterbad staat voor een wereld van ontdekking. Van Egdom begrijpt dit en zorgt ervoor dat alles kalm, voorspelbaar en continu blijft en creëert zo een veilige en leuke ontdekkingshaven, waar alle peuters met hun ouders van kunnen genieten.

Spuitplezier / Thema

Een indoor of outdoor spray park is een van de allerleukste waterattracties, ongeacht de grootte. Onze innovatieve en leuke ontwerpen nodigen uit tot urenlang actief speelplezier en scheppen een wereld van plezier, kleur en waterspel voor kinderen van alle leeftijden. De spray parken van Van Egdom leren kinderen op speelse wijze om op een zelfvertrouwde manier met water en andere kinderen om te gaan. Ze stimuleren hun verbeelding met een groot aantal speelervaringen. Altijd in combinatie met opwindende bubbelende geisers, waterfonteinen, spray tunnels, omvallende emmers, draaiende waterwielen, muziek, lichten en kenmerkende thema’s.

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen