Waterglijbanen

DELTA RIVERS

  • Delta Rivers

Delta Rivers

Delta Rivers

Delta Rivers

Delta Rivers

Delta Rivers

Delta Rivers


OMSCHRIJVING

Van Egdom’s Delta Rivers is een hoogwaardige waterattractie voor de hele familie die spanning, plezier, en een hoog volume verzorgt, met maximale bezoekersimpact en -tevredenheid.

De Delta Rivers heeft vier unieke waterbanen die met elkaar in verbinding staan om een spannende complete waterattractiebeleving te creëren.

De vier rivierdelta’s beslaan meer dan 400 meter vol bochten, slingers, afdalingen, tunnels, en sproeiers, en dit alles in een natuurlijke omgeving.

De waterbanen zijn met elkaar verbonden door middel van lagunes, waardoor bezoekers hun eigen ritervaring kunnen kiezen en zelfs halverwege van baan kunnen wisselen.

Deze spannende samenstelling van banen zorgt voor vier verschillende belevingen in eenzelfde delta, wat voor een echt unieke inclusieve waterbaanervaring zorgt. Geen enkele rit is ooit hetzelfde.

  • De Speed River is ongeveer 70 meter lang en de snelheid is 11,3 km/u
  • De Delta Falls is ongeveer 90 meter lang en de snelheid is 9 km/u
  • De Magic Boat Ride is ongeveer 120 meter lang en de snelheid is 2,6 km/u
  • De Wild River is ongeveer 120 meter lang en de snelheid is 2,2 km/u

Onze unieke technische oplossing en ons gemakkelijk te installeren systeem dat ook nog eens gemakkelijk te bedienen en te onderhouden is, maken dit tot een verrassend competitieve waterattractie-investering, en tevens tot een fantastische bezoekerservaring.

Specificaties

Capaciteit
Diverse
Dimensies
Diverse
Pomp capaciteit
Diverse
Verval
Aantal hellingen
Snelheid
Medium/Fast
Gebruiker
Familie/Thrill Seekers
Kleuren
Alle RAL kleuren
Accessories
Spray features, Covers, Pools, Tube Sensations