Waterglijbanen

CYCLONE 50

  • Cyclone 50
  • Cyclone 50
  • Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50

Cyclone 50


OMSCHRIJVING

Van Egdom’s Cyclone 50 is waarschijnlijk de wildste baan die op de markt te krijgen is. Uw bezoekers zullen gek zijn op de snelheid, de diepe dalen, en de intense g-krachten die deze iconische 4-persoons vlotattractie opwekt.

Deze baan is speciaal ontworpen om ons vlaggenschipproduct te zijn en is vernoemd ter ere van onze 50 jarige ervaring in het leveren van geweldige recreatiebelevingen voor de waterparkindustrie.

Deze gezinsvriendelijke vlotattractie met een hoge capaciteit herdefinieert de moderne waterspelervaring. Vanaf het moment dat men plaatsneemt in het vlot bij 'Start en kies uw soort rit' zal het enorme formaat en de uitgestrektheid van deze attractie de bezoeker al duidelijk maken dat dit een speciale rit gaat worden, een ongelofelijke ervaring, en een spannende herinnering om met vrienden en familie te delen.

De baan begint op 18 meter hoogte met een daling van 46 graden naar een reusachtige waterkamer.

Dit is een gigant onder de iconische vlotattracties: compleet veilig en ontworpen om meer schommelingen en dalingen, hogere schommelcurves, en meer verticale momenten waarin men nagenoeg gewichtsloos is, te leveren dan ooit voor mogelijk werd gehouden.

Nederlands Ontwerp & Techniek

Van Egdom’s innovatieve Swing Theory & Stretch Engineering zorgt voor snellere glijbanen met meer schommelingen en momenten waarop je de zwaartekracht trotseert. Het stretchontwerp zorgt voor veiligheid en tegelijkertijd voor een langere, meer gedenkwaardige rit.

De Cyclone 50 is in twee formaten leverbaar, 19 meter en 15 meter.

U kunt ook aanvullende interactieve pakketten toevoegen zodat bezoekers een thema kunnen kiezen en deze ongelofelijke glijbaan kunnen meemaken met extra geluids-, licht-, en visuele effecten. Met complete interactiviteit kunnen bezoekers keer op keer weer hun rit vastleggen en hun ervaringen op social media delen.

Specificaties

Capaciteit
± 480 p/uur
Dimensies Cone
19000 mm en 15000 mm
Pomp capaciteit
Totaal 1250 m³/uur
Verval
Ca. 10-25%
Snelheid
Fast
Gebruiker
Thrill Seekers
Kleuren
Alle RAL kleuren, doorschijnend
Accessories
skim-out, Tube Sensations