Waterglijbanen

MAT-RACER

OPTIMAAL MAT-RACE PLEZIER

  • Mat-Racer Slideshow 01

Mat-Racer

Mat-Racer

Mat-Racer

Mat-Racer

Mat-Racer

Mat-Racer


BESCHRIJVING

De Mat-Racer is één van Van Egdom’s nieuwste modellen. Dit is een zeer populaire glijbaancombinatie en een welkome aanvulling voor elk waterpark.

Met gebruik van glijmatten kunnen bezoekers tegen elkaar racen, wat deze spectaculaire, opvallende attractie een competitief tintje geeft.

De racebanen kunnen in verschillende aantallen en kleurencombinaties geleverd worden, wat de attractie tot een zeer aantrekkelijk visueel spektakel maakt.

Deze attractie kan ook worden voorzien van onze spannende Slide Champ-technologie, waardoor bezoekers hun tijden kunnen invoeren en kunnen meestrijden om de titel van 'Snelste rit van de dag'.

De Mat-Racer is voorzien van een thermisch verzinkt stalen ondersteuningsconstructie en -toren, die rechtop geïnstalleerd kan worden of geïntegreerd kan worden in de meeste hellende natuurlijke topografie. De Mat-Racer is zeer makkelijk te bedienen en staat garant voor urenlang veilig waterplezier voor de hele familie.
De Mat-Racer is ook snel en efficiënt te installeren. Deze glijbaan behoeft zeer weinig onderhoud, waardoor hij toegevoegde waarde en een leuke dynamiek toevoegt aan waterspeelparken en -recreatieparken.

Specificaties

Capaciteit
± 250 p/uur/baan
Breedte
680 mm per baan
Verval
13-20%
Pomp capaciteit
20m3/uur/baan
Snelheid
Medium
Gebruiker
Kinderen / Familie
Kleuren
Alle RAL kleuren
Accessories
Skim-out