Renovatie

VAN EGDOM - AFTERCARESERVICE & ONDERHOUDSINSPECTIES

De technici en vertegenwoordigers van Van Egdom leveren overal ter wereld service, onderhoud, en gecertificeerde inspecties.

Wij bieden deskundig advies over onderhoud om veiligheid, operationele efficiëntie, baanprestatie en levensduur te kunnen optimaliseren.

Ons team van experts is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de maximale levensduur voor uw waterbanen en waterspeeltuinattributen door middel van regelmatig preventief onderhoud wordt behaald.

Gemoedsrust – onze aftercare service omvat onder andere spoedreparaties, jaarlijkse service- en onderhoudspakketten, glijbaanreparaties, levering van materialen en vervangingsonderdelen, en vernieuwing van het glijbaanoppervlak.

Van Egdom onderhoudt en inspecteert waterparken en waterspeeltuinen in overeenstemming met de eisen van internationale kwaliteitssystemen, en werkt hierbij conform deze Europese Normen: EN 1069-1&2, EN 1176-1, en EN13451-1.

Renovatie

Renovatie

Elk jaar voert Van Egdom ontelbaar veel renovaties uit, waarbij wij ons voornamelijk toeleggen op het vervangen en verbeteren van het kunststofoppervlak van de glijbaan.
De stalen ondersteuningsconstructie en onderliggende fundering laten wij ongemoeid. Dit is een zeer kosteneffectieve en efficiënte manier om een oude glijbaan te upgraden en te renoveren zonder onnodige kosten te maken en tijd te verspillen. Van Egdom biedt ook energiezuinige geïsoleerde upgrades voor glijbanen.

Toegevoegde waarde voor uw renovatie

Van Egdom heeft met haar partners veel nieuwe waterglijbaantechnologieën ontwikkeld om de waarde te verhogen en uw ervaring als bezoeker te verbeteren. Door deze technologieën tijdens renovaties te integreren kan een hele nieuwe dimensie aan uw upgrade toegevoegd worden. Zo kunnen bezoekers de leiding nemen over hun rit door te kiezen uit verschillende opties, van 3D projecties genieten, tijdens hun rit interactieve spelletjes spelen, en beelden van hun ervaring delen op social media.
Tijdens renovaties kunnen wij attracties en glijbanen uitrusten met speciale licht- en geluidseffecten, waardoor een nieuwe dimensie aan een bestaande attractie toegevoegd wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos, en kunnen op maat gemaakt worden voor uw park en bijvoorbeeld speciaal geprogrammeerd worden voor speciale evenementen en feestdagen zoals Kerst of Halloween.

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen