Onderhoud

VAN EGDOM - AFTERCARESERVICE & ONDERHOUDSINSPECTIES

De technici en vertegenwoordigers van Van Egdom leveren overal ter wereld service, onderhoud, en gecertificeerde inspecties.

Wij bieden deskundig advies over onderhoud om veiligheid, operationele efficiëntie, baanprestatie en levensduur te kunnen optimaliseren.

Ons team van experts is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de maximale levensduur voor uw waterbanen en waterspeeltuinattributen door middel van regelmatig preventief onderhoud wordt behaald.

Gemoedsrust – onze aftercare service omvat onder andere spoedreparaties, jaarlijkse service- en onderhoudspakketten, glijbaanreparaties, levering van materialen en vervangingsonderdelen, en vernieuwing van het glijbaanoppervlak.

Van Egdom onderhoudt en inspecteert waterparken en waterspeeltuinen in overeenstemming met de eisen van internationale kwaliteitssystemen, en werkt hierbij conform deze Europese Normen: EN 1069-1&2, EN 1176-1, en EN13451-1.

Onderhoud

Onderhoud

Uw waterglijbanen en speeltoestellen hebben binnen te maken met veeleisende omstandigheden; alle openluchtfaciliteiten zijn blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden.
Regelmatig onderhoud is dan ook broodnodig om de optimale levensduur van uw attracties, glijbanen, en speeltoestellen te verzekeren.
De EN1069 norm schrijft in ieder geval een (jaarlijkse) periodieke onderhoudsbeurt voor. De levensduur van uw glijbaan zal aanzienlijk verlengd worden als u hem regelmatig laat onderhouden door deskundige experts.

Van Egdom’s bekwame onderhoudspersoneel biedt snelle, efficiënte service en levert het benodigde materiaal en gereedschap voor alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden; u bent dus verzekert van een snelle, gegarandeerde service.

Effectief onderhoud en snelle reparaties verminderen het risico op ongelukken met uw bezoekers, en minimaliseren ook de kans op duurdere reparaties/vervangingen die later nodig kunnen zijn als kleinere problemen niet aangepakt worden.

Wij bieden ook een 24-uursservice voor spoedreparaties (dit varieert van land tot land en er zijn kosten aan verbonden).

De technici en buitendienstmonteurs van Van Egdom bieden over de hele wereld service, onderhoud, en gecertificeerde inspecties.

Ons team van experts is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de maximale levensduur voor uw waterbanen en waterspeeltuinattributen door middel van regelmatig preventief onderhoud wordt gehaald.

Before After
Before After

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen