Inspectie & Contracten

VAN EGDOM - AFTERCARESERVICE & ONDERHOUDSINSPECTIES

De technici en vertegenwoordigers van Van Egdom leveren overal ter wereld service, onderhoud, en gecertificeerde inspecties.

Wij bieden deskundig advies over onderhoud om veiligheid, operationele efficiëntie, baanprestatie en levensduur te kunnen optimaliseren.

Ons team van experts is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de maximale levensduur voor uw waterbanen en waterspeeltuinattributen door middel van regelmatig preventief onderhoud wordt behaald.

Gemoedsrust – onze aftercare service omvat onder andere spoedreparaties, jaarlijkse service- en onderhoudspakketten, glijbaanreparaties, levering van materialen en vervangingsonderdelen, en vernieuwing van het glijbaanoppervlak.

Van Egdom onderhoudt en inspecteert waterparken en waterspeeltuinen in overeenstemming met de eisen van internationale kwaliteitssystemen, en werkt hierbij conform deze Europese Normen: EN 1069-1&2, EN 1176-1, en EN13451-1.

Veiligheid is altijd van het Grootste Belang voor Van Egdom

Inspecties

De laatste paar jaar zijn de onderhouds-, inspectie- en veiligheidsregelgevingen en regelingen voor waterglijbanen en waterattracties aangescherpt.
De nieuwe EN1069:2010 norm verwacht van alle exploitanten dat zij voor periodieke herhaalinspecties voor alle attracties zorgen, bestaande uit een technische inspectie in het eerste en tweede jaar, gevolgd door een veiligheidsinspectie door een gecertificeerde keuringsinstantie in het derde jaar.

Het is van essentieel belang voor beheerders en zwembadexploitanten die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van glijbanen en/of andere waterattracties om een periodieke onafhankelijke inspectie door experts in te voeren.

Van Egdom biedt een servicepakket waarbij wij jaarlijkse technische inspecties voor u uitvoeren, o.a. het controleren van uw glijbaanoppervlaktes op onregelmatigheden en de ondersteuningsconstructie.
Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door ons bekwame en deskundig personeel, dat ook eventuele kleine kunststofreparaties direct uit kan voeren.

U ontvangt vervolgens een uitgebreid inspectierapport met alle relevante waarnemingen en opmerkingen, toegelicht met behulp van afbeeldingen en omschrijvingen. Ook krijgt u een ondertekend logbestand van de inspectie en het uitgevoerde onderhoudswerk, zodat u als exploitant aan de volledige verplichting van de WAS en de EN1069:2010 kunt voldoen.

Onze rapporten en inspecties zijn één jaar geldig. Van Egdom kan dit alles voor u regelen, en u zult een uitgebreid rapport ontvangen gebaseerd op de veiligheidsinspectie uitgevoerd door de aangewezen keuringsinstantie, met daarin alle relevante waarnemingen en opmerkingen, toegelicht met behulp van afbeeldingen en omschrijvingen.

Van Egdom can arrange this for you and you will receive an extensive report based on the safety inspection carried out by the appointed authority. It contains all relevant observations and comments clarified with pictures and descriptions.

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen