Services

Wat voor plezier zou je hebben met een niet werkend product? Hoewel we de hoogste kwaliteit ter wereld hebben, heeft u misschien wat onderhoud of reparaties nodig.

DIENSTEN

DIENSTEN

Ons kantoor en onze productielocatie bevinden zich in de Meern en Emmeloord in Nederland. Van Egdom is als bedrijf wereldwijd actief. Wij kunnen onze unieke maatwerkdiensten overal ter wereld bieden.
Van Egdom is a global operating company. We can offer our unique bespoke services anywhere in the world.

Dankzij onze toegewijde interne ontwerpstudio en technische studio kan Van Egdom met trots de enige onafhankelijke combinatie van diensten voor waterbehandelingsbouw en waterglijbanen/attracties bieden.

Met ons team van ontwerpers en technici, de meest hoogwaardige materialen, en zeer precieze vervaardiging kunnen we uw ideeën met ons vakmanschap combineren en zo spannende waterattractie- en waterglijbaan ervaringen leveren.

Van Egdom ontwerpt, bouwt, installeert, onderhoudt, en inspecteert waterparken, waterglijbanen, en waterspeeltuinen, in overeenstemming met de voorwaarden in de ISO 9001 kwaliteitsmanagementstandaard, en werkt hierbij conform de volgende Europese Normen: EN 1069-1&2, EN 1176-1, en EN13451-1.

VAN EGDOM - INNOVATIEF DESIGN

Wij bieden een volledig dienstenpakket voor het ontwerpen van waterglijbanen, waterspeeltuinen, en waterspuitparken. Onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring stellen ons in staat om een goede partner te zijn voor onze klanten en spannende waterattractieconcepten te verwezenlijken. Onze gepatenteerde Van Egdom Orbit Track Creator (OTC) is een geavanceerd softwaresysteem dat ons helpt bij het ontwerpen van veilige waterglijbanen, en tegelijkertijd ook ons team in staat stelt om nieuwe ontwerpideeën bij elk nieuw project te betrekken.

Ontwerp

Visuele Modellering

Wij kunnen het perfecte visuele model van concepten en ontwerpen creëren, van gave glijbanen voor het hele gezin tot de iconische 'Cyclone 50'. Al onze ontwerpen kunnen als tweedimensionale afbeeldingen getoond worden via 3D-weergave, of ze kunnen gebruikt worden voor computersimulaties in 3D, die gedetailleerde ontwerpnotaties opleveren en de waterbaan of attractie in de beoogde omgeving en kleuren kunnen weergeven.

VISUEEL

VAN EGDOM – BEWEZEN NEDERLANDSE TECHNIEK MET ERVARING

Onze ervaren technici werken samen met uw projectteam & aannemers om onze producten perfect te integreren in elk bouwschema. We houden rekening met alle randvoorwaarden, zoals bijvoorbeeld de topografie van de omgeving: de locatie van de watertoevoer, elektrische aansluitingen, en ondergrondse voorzieningen.

Wij leveren alle technische overzichten en details, en de tekeningen voor de productie van GVK en (roestvrij) staal, inclusief alle wettelijk vereiste tekeningen voor de plaatselijke instanties.

ENGINEERING

We berekenen voor u ook alle belastingen en locaties van de waterglijbaan of de waterspeeltuin op de fundering, en kunnen de verankering zeer vroeg in het bouwproces leveren.

VAN EGDOM - FABRICAGE & PRODUCTIE

Staal

De Van Egdom productielocatie werkt met Europees erkende kwaliteitsprocessen. Al onze producten worden gefabriceerd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en internationale eisen. Onze hoogopgeleide werknemers zijn bekwaam, gediplomeerd, en worden regelmatig getraind om van de nieuwe technologie en technieken in het veld op de hoogte te blijven.

Alle stalen onderdelen worden vervaardigd in overeenstemming met het S235 JRG kwaliteitsniveau zoals omschreven in EN 10025. De profielen zijn conform de DIN-eisen. Wij gebruiken naadloos gelaste pijpen; pijpen met een grotere diameter worden spiraalvormig gelast.

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen