Sensaties

Wij stellen u graag voor aan onze partner voor glijbaantoevoegingen: iSlide.

iSlide heeft gedurende de jaren een reputatie opgebouwd als leidende innovator, ontwerper, en fabrikant van digitale geluids-, licht- en visuele waterattractietechnologie. Ook heeft iSlide een onovertroffen bewezen staat van dienst wat betreft consistent leveren en installeren voor, en ondersteuning bieden aan enkele van de meest gerespecteerde recreatiebedrijven in Europa en de VS.

Met meer dan 20 jaar ervaring en honderden afgeronde projecten die gebaseerd zijn op Nederlandse precisietechniek en technische expertise, tilt iSlide de waterattracties van onze klanten naar een hoger niveau van entertainment door middel van bewezen watereffecttechnologie.

iSlide is met trots één van ’s werelds voornaamste fabrikanten van interactieve plug-and-play modules die levert voor nieuwe en bestaande waterglijbanen.

De iSlide-systemen gebruiken verscheidene interactieve modules die in de loop der jaren uitgebreid kunnen worden, zodat uw bezoekers elk bezoek weer verrast en tevreden gesteld worden.

Ontdek de mogelijkheden voor uw waterattracties met:

Van Egdom - Powered by iSlide

Voor meer informatie of als u wilt bespreken hoe iSlide uw bedrijf kan helpen, kunt u contact met ons opnemen via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon +31 (0)30 666 2104.

 • Pakket 1 : Verlichting

  ColorMagic

  ColorMagic is een ongelofelijke ervaring die geleverd wordt door een spannende serie van digitaal bestuurde LED-lichten, die verschillende spectaculaire effecten kunnen weergeven. De lichten zijn te programmeren met updates die u online kunt downloaden. Hiervoor kunt u het hele jaar door over nieuwe kleurrijke thema’s beschikken.

  ColorMagic is kosteneffectief, eenvoudig, en gemakkelijk te installeren, met naadloze bevestiging in dezelfde kleur die bij alle bestaande of nieuwe glijbaanopstellingen past. Ook is ColorMagic gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

  Er zullen 10 RGB LED waterglijbaanfittingen geleverd worden om bovenin de glijbaan te installeren. Elke fitting is individueel aanstuurbaar en kan dus zijn eigen kleur krijgen.

  U zult ook een onafhankelijk besturingssysteem ontvangen, met voorgeprogrammeerde lichtshows voor fantastische lichteffecten, en de benodigde verbindingsmaterialen.

  De fittingen zijn speciaal gemaakt voor gebruik in waterglijbanen, en zijn voorgevormd naar de kromming van de glijbaan zodat zij makkelijk te installeren en te onderhouden zijn.

  Alle glijbanen kunnen worden voorzien van de fantastische 'Aqua Light' verbeterende technologie. Deze sets van 10 spots zijn perfect voor glijbanen van tussen de 20 en 60 meter.

 • Pakket 2 : Verlichting, Geluid, en Interactieve Besturing

  COLORBEATS

  ColorBeats is een ongelofelijk meeslepende ervaring, geleverd door een spannend scala aan digitaal bestuurde LED-lichten die verschillende spectaculaire visuele effecten kunnen weergeven, dankzij de ondersteunde bibliotheek vol met geluidseffecten en muziek, gelijktijdig met een fantastische LED lichtshow.

  De lichten zijn te programmeren met updates die u online kunt downloaden. Hierdoor beschikt u het hele jaar door over nieuwe kleurrijke thema’s en geluiden.

  ColorBeats is kosteneffectief, eenvoudig, en gemakkelijk te installeren, met naadloze bevestiging in dezelfde kleur die bij alle bestaande of nieuwe glijbaanopstellingen past. Ook is ColorMagic gemakkelijk te bedienen en te onderhouden.

  Aan het begin van de glijbaan wordt een drukknop geïnstalleerd waarmee de gebruiker kan kiezen uit acht thema’s, ieder met andere licht- en geluidseffecten.

  Er zullen 10 RGB LED waterglijbaanfittingen geleverd worden om bovenin de glijbaan te installeren. De fittingen zijn speciaal gemaakt voor gebruik in waterglijbanen, en zijn voorgevormd naar de kromming van de glijbaan zodat zij makkelijk te installeren en te onderhouden zijn.

  Het stoplicht aan het begin van de glijbaan staat in verbinding met een timer en geeft aan wanneer de volgende gebruiker kan beginnen. Bij rood licht begint men af te tellen, 3-2-1, daarna springt het licht op groen.

  In de glijbaan worden twee waterglijbaanspeakers geïnstalleerd met speciale omhulsels voor het juiste geluid. Hier komt muziek uit en samen met de lichteffecten wordt er een indrukwekkende, levendige, en spannende ervaring gecreëerd. De volgende gebruiker kan ondertussen, terwijl hij of zij wacht, al een thema kiezen.

  Alle tunnelglijbanen kunnen worden voorzien van deze fantastische ColorBeats toevoeging. Dit pakket is ideaal voor glijbanen van tussen de 20 en 60 meter.

 • Pakket 3: Gaming

  Aqua Smash

  Aqua Smash is een digitale licht- en geluidstoevoeging voor waterglijbanen. Het bestaat uit licht- en geluidstechnologie met volledig interactieve drukknopbediening, waardoor bezoekers hun eigen themaervaring kunnen kiezen en van een spannende rit kunnen genieten.

  Ontworpen als toevoeging voor de spannende glijbanen en attracties van Van Egdom en om de bezoekerservaring nog eens extra te versterken.

  Het stoplicht aan het begin van de glijbaan staat in verbinding met een timer en geeft aan wanneer de volgende gebruiker kan beginnen. Bij rood licht begint men af te tellen, 3-2-1, daarna springt het licht op groen. Op het moment dat het stoplicht groen wordt, wordt het systeem geactiveerd.

  Aan het eind van de glijbaan komt een drukknop waarmee het spel beëindigd wordt en de tijd van de gebruiker wordt vastgelegd. Deze wordt vervolgens op het LED-scherm getoond.

  Het Aqua Smash systeem bestaat uit 8 of 16 ronde lichtringen die van kleur veranderen en drukgevoelig zijn. Terwijl men naar beneden glijdt moeten de juiste kleuren aangeraakt worden, en deze kleuren in combinatie met de snelheid bepalen het aantal punten dat men krijgt. De punten en de snelheid worden vervolgens getoond op een LED-scherm.

  De Aqua Smash drukpunten moeten worden verspreid over een lengte van 20 tot 60 meter. In het midden van het spel worden 2 speakers geplaatst. Er wordt omgeroepen als men een punt heeft behaald. Elke Touch Point levert een verschillend geluid op, afhankelijk van het gekozen thema.

  De geluiden kunnen via het Internet en in combinatie met de optionele Online Content Management module aangepast worden.

 • Pakket 4 : Gaming en online verbinding

  Aqua Smash Xperience

  Uitbreiding met een Photoshoot en een link naar Social Media

  Aqua Smash Xperience is iSlide’s ultieme meeslepende digitale licht-, geluids- & social media toevoeging voor waterattracties, die bestaat uit licht- en geluidstechnologie met volledig interactieve drukknopbediening, waardoor bezoekers hun eigen thema-ervaring kunnen kiezen en van een spannende rit kunnen genieten. Vervolgens kunnen ze online de wereld vertellen over de fantastische glijbaanervaring die zij net achter de rug hebben.

  Aqua Smash Xperience is een fantastisch meeslepend spektakel, dat via een interactieve drukknop in verbinding staat met een themabibliotheek. Het spannende scala aan digitaal bestuurde LED-lichten kan verschillende spectaculaire visuele effecten weergeven. Dit wordt gelijktijdig met de fantastische LED lichtshow ondersteund door fantastische geluiden en muziek.

  Alle opties van Pakket 3, Aqua Smash, zijn ook in Pakker 4 inbegrepen, maar dan uitgebreid met een actiefoto aan het einde van de glijbaan en de optie om je foto op te zoeken en naar social media te sturen… Een fantastische marketing tool dus!

  De foto wordt getoond op een groot scherm (1400 x 2000 mm) met een touch screen in het zwembadgedeelte en kan doorgestuurd worden naar een e-mailadres, om vervolgens op social media gedeeld te worden. Het logo van de exploitant kan in de foto toegevoegd worden, waardoor het dus op de social media-tijdlijn van de gebruiker zal verschijnen als een leuke ervaring. Zo worden uw bezoekers uw beste ambassadeurs!

  Dit pakket bevat ook een VPN-pakket voor online verbinding, waardoor u online service en online content management kunt gebruiken om de geluids- en lichteffecten online te wijzigen en zo altijd een nieuwe ervaring voor uw bezoekers te kunnen creëren.

  De e-mailadressen die zijn ingevoerd kunnen vervolgens gebruikt worden in social mediacampagnes die iSlide voor u kan ondersteunen. Hierdoor creëert u interactie met uw bezoekers en kunt u hen informeren over nieuwe evenementen of acties.

 • Pakket 5 : Competitie

  Slide Champ

  Display met glijtijden

  Het competitie-element van het Slide Champ-systeem trekt jongeren aan. Zij kunnen hier de grootste lol aan beleven. Het systeem geeft de tijd en snelheid van de gebruiker weer, inclusief de beste tijd ooit.

  Aan het begin van de glijbaan wordt een drukknop geïnstalleerd waarmee de tijd gestart kan worden.

  Het stoplicht aan het begin van de glijbaan staat in verbinding met een timer en geeft aan wanneer de volgende gebruiker kan beginnen. Eerst wordt het rode licht blauw. Zodra de startknop ingedrukt wordt begint het stoplicht met aftellen, 3-2-1, daarna wordt het groen. Op het moment dat het stoplicht groen wordt, wordt het systeem geactiveerd. 2 seconden later wordt het stoplicht weer rood, totdat de finishknop beneden ingedrukt wordt, dan wordt het licht weer blauw.

  Aan het eind van de glijbaan komt een drukknop waarmee het spel beëindigd wordt, de tijd van de gebruiker wordt vastgelegd en vervolgens op het LED-scherm getoond.

  De Slide Champ-tijden worden getriggerd door drukknoppen aan het begin en eind van de glijbaan. Deze zit standaard in het Slide Champ-pakket.

  Het LED-scherm zal de tijd van de gebruiker, de huidige tijd, en de beste tijd van de dag tonen.

  De lay-out van het systeem is flexibel en kan door de klant bepaald worden; maatwerk is bij de prijs inbegrepen.

 • Pakket 6

  The Bucket Splash Game

  De Bucket Splash Game is het meest interactieve product van deze tijd. Het biedt competitie, actie, spanning, en voegt een extra ervaring aan uw zwembad toe. Door ook het optionele social mediapakket te nemen wordt uw Bucket Splash Game ook nog eens een zeer sterke marketing tool.

  Het spel moet met minstens twee spelers gespeeld worden. Beide spelers wachten voor een display waar verschillende kleuren zullen oplichten. Als de unit oplicht moeten de spelers de lichten aanraken, waarna de volgende lichten zullen oplichten. De spelers moeten zoveel mogelijk punten verzamelen, en de eerste met 10 punten wint het spel. De verliezer krijgt een emmer koud water over zijn of haar hoofd.

  De display die deel uitmaakt van de Bucket Game is gratis en wordt op maat voor u gemaakt, zodat u een unieke versie van de Bucket Splash Game heeft.