Sensaties

 • Crystal Clear

  Crystal Clear – Van Egdom’s Transparante Ervaring

  Van Egdom’s Crystal Clear creëert fantastische doorzichtige effecten door middel van integratie van doorzichtige delen in de glijbaan, wat een unieke gebruikers- en toeschouwerservaring biedt.

  Crystal Clear wordt tijdens de productie ontworpen en geïntegreerd door het gebruik van glijbaanonderdelen van acrylglas. Bochten zijn ook mogelijk door het gebruik van verlengde stukken.

  Crystal Clear kan het beste op grote hoogte worden ingezet. Deze 360˚ waterglijbaantoevoeging biedt gebruikers een buitenaanzicht tijdens het glijden en wekt de nieuwsgierigheid van toeschouwers op, die toe kunnen kijken terwijl de gebruikers voorbij zoeven.

  Crystal Clear biedt een nieuwe transparante, dynamische dimensie voor elke waterattractie met tunnelglijbanen. Deze geweldige toevoeging zal gebruikers verrassen en uw bezoekers een mooiere ervaring opleveren.

 • Daylight Rings

  Daylight Rings

  Van Egdom’s Daylight Rings & Patterns gebruiken het natuurlijke licht van de zon om fantastische doorzichtige effecten bij waterglijbanen te creëren.

  Ontworpen en geïntegreerd tijdens de productiefase. Deze toevoeging is een fantastische mogelijkheid tot toegevoegde waarde die weinig onderhoud behoeft en geen energie verbruikt, en daarmee een dynamische nieuwe dimensie biedt voor alle waterattracties met tunnelglijbanen.

  Of u nou snelheidsversterkende illusies wilt creëren of een ongelofelijk scala aan kleuren en patronen wilt kunnen laten zien, deze fantastische toevoeging zal een grotere, dynamische visuele impact op uw bezoekers hebben.

 • Daylight Effects

  Daylight Effects & Patterns

  Van Egdom’s - Daylight Effects & Patterns gebruiken het natuurlijke licht van de zon om fantastische doorzichtige effecten op de wanden van waterglijbanen te creëren.

  Of u nou bijzondere vormen wilt creëren, of een ongelofelijk scala aan kleuren en patronen wilt kunnen laten zien, Van Egdom kan voor u fantastische toevoegingen ontwerpen en produceren. Deze zullen een grotere, dynamische, visuele impact op uw bezoekers hebben.

  Daylight Spots

  Deze doorzichtige spots worden in een willekeurig patroon in de glijbaanwand aangebracht om een speels en levendig visueel effect te creëren. De spots zijn ook verkrijgbaar in verschillende vormen en in de letters van het alfabet.

  Swirling Corkscrew

  De Swirling Corkscrew gebruikt natuurlijk zonlicht om fantastische visuele effecten in de glijbaan te genereren. Deze intense, indrukwekkende visuele ervaring creëert de illusie van een kurketrekker terwijl gebruikers door rechte stukken glijden.

  Spider’s Web

  Door middel van concentrische cirkels die zich uitspreiden, kunnen we het effect van een verstrikt spinnenweb rondom de binnenwand van de glijbaan creëren. Dit dramatische visuele effect is vooral populair onder de jongere bezoekers en voegt een extra spannend tintje aan de ritervaring toe.

  Alle Daylight Effects & Patterns worden tijdens de productiefase ontworpen en geïntegreerd. Deze glijbaantoevoegingen bieden veel toegevoegde waarde, behoeven weinig onderhoud, en verbruiken geen energie. Hiermee bieden ze een dynamische nieuwe dimensie voor alle waterattracties met tunnelglijbanen.