Zwembad Noorderparkbad - Nederland

Zwembad Noorderparkbad - Nederland

41 Meter Hangend Familieplezier voor het Noorderparkbad

Van Egdom is trots om de voltooiing van deze 41 meter lange Tube 1200-waterglijbaan, die in het Noorderparkbad in Amsterdam aan het plafond gehangen is, aan te mogen kondigen.

Ons team van technici is er samen met het Noorderparkbad in geslaagd om, ondanks de beperkte ruimte en de strenge marges, deze fantastische waterglijbaan te creëren die plezier voor de hele familie biedt.

Door de toevoeging van onze spannende Daylight Rings worden er fantastische doorzichtige effecten gecreëerd, nog verder verrijkt door onze White Magic lichtervaring, die bestaat uit een spannend scala aan digitaal bestuurde LED-lichten die 8 verschillende spectaculaire effecten kunnen weergeven. Deze lichtervaring is programmeerbaar zodat u gedurende het hele jaar nieuwe kleurrijke thema’s kunt aanbieden.

Om een echt unieke waterglijbaan te vormen is er een 'Crystal Clear’-deel geïnstalleerd, dat een doorzichtige dimensie aan de glijbaan toevoegt. Deze fantastische toevoeging verrast gebruikers van de glijbaan en zal de ervaring van de bezoekers van het Noorderparkbad nog verder verrijken.

Van Egdom heeft hier ook een aantrekkelijke buitenglijbaan voor de hele familie geïnstalleerd, die zeer in trek is bij alle leeftijden, makkelijk te bedienen is, en vele uren veilig familiewaterplezier met zich meebrengt. Een welkome aanvulling voor elk recreatiepark! Deze waterglijbaan is leverbaar in verschillende kleuren met een stalen ondersteuningsconstructie, en optionele rechte trappen die geheel thermisch verzinkt zijn. Deze baan is snel en makkelijk te installeren en is daarmee een zeer onderhoudsarme recreatieattractie, die een toegevoegde waarde en een leuke nieuwe dynamiek biedt voor waterspeeltuinen en zwembaden.

Van Egdom – Bewezen Nederlandse Techniek

Specificaties

Jaar:
2015
Land:
The Netherlands
Locatie:
Amsterdam
Klant:
Zwembad Noorderparkbad
Waterglijbanen
Tube ø1200
Tube Sensations :
White Magic, Daylight Rings, Crystal Clear

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen