“ Water Park & Tower ” Aqua Mexicana – Slagharen – Nederland

“ Water Park & Tower ” Aqua Mexicana – Slagharen – Nederland

Door de binnenbadruimte op deze locatie te verdrievoudigen en buiten een nieuw waterspeelstrand aan te leggen hebben Slagharen en Van Egdom een fantastisch, spannend waterpark gecreëerd. fantastic, exciting water park.

Er zijn drie grote waterglijbanen ontworpen die vanaf dezelfde toren starten.

“The Magic Maya” is een glijbaan voor 1-persoons- en 2-persoonsbanden of familievlotten. Het is een gladde, ovale glijbaan die geschikt is voor de hele familie en een aantal Daylight Effects bevat.

“The Mexicone” is een dubbele ‘Crazy Cone’ met veel interactieve special effects die vol onverwachte wendingen zit. De tweede Cone heeft een Black Hole met een 3D-projectie aan het einde.

“Yuka Time” is een raceglijbaan die maximaal 2 personen tegelijkertijd aankan. Deze glijbaan van het type Tube 1400 vertrekt vanaf de top van de toren en is hiermee de langste van de drie banen. Bezoekers kunnen hun eigen special effects kiezen en een poging doen om het record voor de snelste tijd te vestigen.

Van Egdom ontwierp en bouwde ook een Spuitpark en twee Waterspeeltuinen voor Slagharen. Bovendien voegde men verscheidene extra waterspelfuncties toe om de waterspelervaring voor de hele familie nog eens extra te verrijken.

Van Egdom – Dé leverancier voor volledig op maat gemaakte waterparkattracties en glijbanen

Specificaties

Jaar:
2015
Land:
The Netherlands
Locatie:
Slagharen
Klant:
Amusementpark Slagharen
Waterglijbanen
Tube 1400 Crazy Cones Magic Oval Slide
Water Play :
Custom built with Tipping Bucket
Special:
Tipping Bucket

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen