Vakantiepark Ackerstate - Nederland

Vakantiepark Ackerstate - Nederland

Van Egdom Crazy Cone – Eén van de eerste Crazy Cones in Nederland voor Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen

Van Egdom is trots om één van de eerste Crazy Cones in Nederland en voor Vakantiepark Ackersate te mogen aankondigen, ontwikkeld in samenwerking met de Ardoer Group.

Iedereen die Vakantie Ackersate bezoekt laat zich in de Crazy Cone vallen en gaat uit zijn dak door deze avontuurlijke attractie van wereldniveau.

Van Egdom’s Crazy Cone is een enorm populaire attractie die voor de hele familie geschikt is. Men glijdt eerst door een buis en springt dan in de Crazy Cone. Daar geniet men van de intense g-krachten die gegenereerd worden terwijl men via de wanden omhoog gaat en daarna weer naar beneden glijdt. Na deze geweldige slinger glijdt men naar het midden van de trechter en verlaat deze uiteindelijk via een tweede buis. De Crazy Cone is een gegarandeerde blikvanger en biedt de bezoeker elke keer weer een unieke glijbaanervaring.

Deze Crazy Cone-waterglijbaan op Vakantiepark Ackersate is 51 meter lang en heeft een starthoogte van 6 meter. Hij bevat 50 gekleurde Daylight Rings die slim geïnstalleerd zijn om de illusie van een versnelling te creëren net voor men de trechter in gaat. De attractie is nog verder verrijkt met 6 'Thunder Daylight Flashes'. Daylight Rings en Thunder Daylight Flashes gebruiken het natuurlijke licht van de zon om fantastische doorzichtige effecten binnenin de tunnels en de Crazy Cone te creëren.

De capaciteit van deze Crazy Cone is ongeveer 180 personen per uur; hij kan met 1-persoons- of 2-persoonsbanden en bodyboards gebruikt worden. Wat betreft de bediening is dit een zeer flexibele attractie die een positieve impact op de bezoeker heeft en hem uiterst tevreden stelt.

Specificaties

Jaar:
2016
Land:
The Netherlands
Locatie:
Voorthuizen
Klant:
Vakantiepark Ackersate
Waterglijbanen
Crazy Cones
Tube Sensations :
Daylight Rings, Thunder Daylight

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen