't Bun - Nederland

't Bun - Nederland

“Shark Attack” at ’t Bun in Urk - Nederland

Van Egdom heeft deze unieke interactieve waterattractie, genaamd 'Shark Attack', gecreëerd bij ’t Bun in Urk.

Van Egdom heeft deze spectaculaire interactieve waterglijbaan van bijna 70 meter lengte geleverd en geïnstalleerd. De starthoogte is 8.1 meter. Deze glijbaan begint als een Tube 800-baan en wordt dan op miraculeuze wijze een Tube 1200-baan. Slimme techniek en productie hebben deze unieke combinatie, een primeur in Nederland en in de hele wereld, mogelijk gemaakt.

Deze waterglijbaan is voorzien van ons interactieve 'Aqua Smash'-spel met een speciaal 'Shark Attack'-thema. Aan het begin van de rit selecteert men op een touchscreen één van de vier verschillende thema’s, die een licht- en geluidservaring creëren terwijl men naar beneden glijdt. Deze thema’s zijn programmeerbaar en kunnen opnieuw gedownload en verwisseld worden tijdens het seizoen.

The Aqua Smash is also fitted with a Rider Xperience package delivering: interactive gaming, photo and social media connection.

De Aqua Smash is ook uitgerust met een Rider Xperience-pakket dat interactieve gaming-opties, een fotomoment en een social mediaverbinding bevat.

Deze allernieuwste interactieve glijbaan genaamd 'Shark Attack' levert een echt unieke bezoekerservaring en biedt een leuk interactief waterglijbaanspel dat geschikt is voor iedereen en dat iedereen aan het 'aqua smashen' zal zetten. Als u ook graag een 'Shark Attack' voor uw recreatiepark wilt en meer informatie wilt ontvangen over onze spannende, interactieve Aqua Smash/Xperience spellen en interactieve waterspeeltoestellen, neem dan contact op met Van Egdom via info@vanegdom.nl.

Van Egdom - Innovatief Design

Specificaties

Jaar:
2016
Land:
The Netherlands
Locatie:
Urk
Klant:
‘t Bun
Waterglijbanen
Tube 800 / Tube 1200
Tube Sensations :
Aqua Smash – interactive system

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen