Sportoase Stede Akkers – België

Sportoase Stede Akkers – België

Van Egdom heeft een nieuwe, spannende waterglijbaan geleverd aan het Hoogstraten zwembadcomplex in België. Deze waterglijbaan is gebaseerd op ons populaire Tube 1200-format, met een starthoogte van 5,1 meter en een lengte van 56,4 meter.

Ook zijn onze spannende Daylight Rings toegevoegd, die het natuurlijke licht van de zon gebruiken om fantastische doorzichtige effecten binnenin de glijbaan te creëren. De gekleurde Daylight Rings zijn slim geïnstalleerd om een illusie van versnelling te creëren en ervoor te zorgen dat het voelt alsof men nog sneller glijdt.

Ook is een digitaal scoreboard toegevoegd om glijtijden te checken en de glijbaan nog meer te verrijken, evenals een Tropical Rain Curtain die voor extra ontdekkingsplezier en verhoogde bezoekerstevredenheid zorgt.

Deze verrijkingen zijn ontworpen en geïntegreerd gedurende de productiefase. Het zijn fantastische mogelijkheden tot toegevoegde waarde die de attractie echt uniek maken en ook nog eens weinig onderhoud behoeven. Hierdoor bieden zij een dynamische nieuwe dimensie aan alle waterattracties met tunnelglijbanen.

Of u nou snelheidsversterkende illusies wilt creëren of een ongelofelijk scala aan kleuren en patronen of Tropical Rain Curtains wilt toevoegen, deze fantastische verrijkingen zullen een vergrotende, dynamische visuele en zintuigelijke impact op uw bezoekers hebben.

Van Egdom - Innovatief Design

Jaar:
2015
Land:
Belgium
Locatie:
Hoogstraten
Klant:
Sportoase Stede Akkers
Waterglijbanen
Tube ø1200
Tube Sensations :
Daylight Rings

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen