O'Gliss Park - Frankrijk

O'Gliss Park - Frankrijk

“Exploral’O” at O’Gliss – Van Egdom’s “Delta Rivers”

Wild Delta River Rapids – een Adembenemende Gave Ervaring

Van Egdom’s Wild Delta River Rapids is een waterattractie voor de hele familie die spanning, plezier, een hoog volume, maximale bezoekersimpact en tevredenheid biedt.

De Wild Delta River Rapids heeft vier unieke waterbanen die met elkaar in verbinding staan om een spannende en complete waterattractiebeleving te creëren. Het is een adembenemende leuke ervaring.

De vier rivierdelta’s beslaan meer dan 400 meter vol bochten, slingers, afdalingen, tunnels, en sproeiers, en dit alles in een natuurlijke omgeving.

De waterbanen zijn met elkaar verbonden door middel van lagunes, waardoor bezoekers hun eigen ritervaring kunnen kiezen en zelfs halverwege van baan kunnen wisselen.

Deze spannende samenstelling van banen zorgt voor vier verschillende belevingen in eenzelfde delta, waardoor dit een echt unieke waterattractie is.
Geen enkele rit is ooit hetzelfde.

Niagara is 90 meter lang

Colorado is 120 meter lang

Speed River is 70 meter lang

Indiana, de getimede rivier, is 120 meter lang

Onze unieke technische oplossing en ons gemakkelijk te installeren systeem dat ook nog gemakkelijk te bedienen en te onderhouden is, zorgen voor een zeer efficiënte optie voor uw nieuwe waterattractie.

De vorm van deze attractie en de meerdere paden kunnen op maat gemaakt worden zodat deze in de topografie van uw locatie passen. Hierdoor is dit een verrassend competitieve waterattractie-investering en een fantastische ervaring voor de bezoeker.

Van Egdom - Innovatief Design

Specificaties

Jaar:
2016
Land:
Frankrijk
Locatie:
Le Bernard
Klant:
O’Gliss Park
Waterglijbanen
Delta Rivers

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen