Oceade – Bruxelles - België

Oceade – Bruxelles - België

Samen met Oceade heeft Van Egdom een set van vier grote tunnelglijbanen ontworpen en gebouwd, die zijn aangevuld met een externe 4-persoonsmultiglijbaan en een dubbele vrije val raceglijbaan waarmee bezoekers tegen elkaar kunnen racen om als eerste beneden in het water te plonzen.

Van Egdom’s tunnelglijbaancombinatie bij Oceade bestaat uit de volgende onderdelen:

 

  • De Magic Oval familievlotattractie
  • Een 1400 tunnelglijbaan voor vlots
  • en spectaculaire Tube 1200, voor gebruik zonder banden, met zelf te selecteren geluids- en lichteffecten
  • Een supersnelle Tube 800, speciaal ontworpen voor snelheidsduivels

Deze spannende combinatie van binnen- en buitenattracties zorgt voor balans in de attracties en kan een goed volume aan mensen aan, en verzekert bezoekers van een geweldig dagje uit.

Van Egdom – 50 jaar ervaring met het maken van onvergetelijke waterattracties

Als u veel verschillende attracties op één dag wilt proberen, moet u naar Brussel in België gaan. Naast het beroemde Atomium is een set van 4 grote tunnelglijbanen, een multiglijbaan, en een dubbele vrije val gebouwd.

Men klimt met een 1-persoons-, 2-persoons-, of zelfs 3-persoonsvlot de toren in en komt eerst bij de Magic Oval. Deze glijbaan is leuk voor jong en oud. Bovenaan de toren bevindt zich een Tube 1400, ook geschikt voor gebruik met vlotten. Ook is er een spectaculaire Tube 1200 die zonder vlot of band gebruikt wordt, met zelf selecteerbare geluids- en lichteffecten. De snelste weg naar beneden is de Tube 800, waarmee je in luttele seconden de uitloop bereikt.

Buiten bevindt zich een dubbele 'vrije val'-glijbaan. Hier kan men tegen een vriend racen en kijken wie sneller is. Ietsje hoger nog bevindt zich de Multiglijbaan, waar je met 4 personen tegelijkertijd naar beneden kunt glijden.

Specificaties

Jaar:
2011
Land:
Belgium
Locatie:
Bruxelles
Klant:
Waterpark Oceade
Waterglijbanen
Tube 1400 – 130 meters
Waterglijbanen
Tube 1400 – 140 meters
Tube Sensations :
White Magic Daylight Rings

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen