North Kesteven Sport Centre - Verenigd Koninkrijk

North Kesteven Sport Centre - Verenigd Koninkrijk

North Kesteven Sport Centre - Verenigd Koninkrijk

Magna Carta Splash Van Egdom heeft een wereld vol waterplezier en avontuur gecreëerd in een nieuwe thema-attractie, genaamd de Magna Carta Splash in het North Kesteven Sport Centre in het Verenigd Koninkrijk. Ons ontwerpteam creëerde hier speciaal voor jonge zwemmers het Magical Castle, de Horse Slide, en King John Island, alle met het thema 'Zelfverzekerd in het water'. Ook voegden wij nog ondiepe baden, spuitende geisers en heel veel waterspuitplezier toe. Zo hebben wij een fantastische waterplezierervaring voor peuters gecreëerd, die gedenkwaardige familiemomenten vast zal leggen.

Van Egdom - Experts in gespecialiseerde & op maat gemaakte waterspel ontwerpen voor peuters

Voor North Kesteven ontwierpen en leverden wij ook nog een primeur voor het Verenigd Koninkrijk!

Een Interactieve Selfie-glijbaan - De VFlume

De eerste interactieve selfie-glijbaan in het Verenigd Koninkrijk; een nieuwe digitale interactieve waterglijbaan met technologie van Van Egdom – Powered by iSlide.

Ontworpen en geïnstalleerd om een optimaal niveau van interactiviteit en verhoogd waterentertainment te bereiken. Wij installeerden een Tube 1200-glijbaan van 67 meter samen met het interactieve waterglijbaanspel Aqua Smash, een spel dat geschikt is voor iedereen en dat iedereen aan het 'aqua-smashen' zal zetten! Gebruikers scoren punten door de verschillend gekleurde Aqua Smash-sensoren die in de tunnel aangebracht zijn aan te raken terwijl zij naar beneden glijden. De glijbaan is uitgerust met een timer, waardoor bezoekers de beste tijd van de dag of de hoogste score kunnen behalen.

Ook is de waterglijbaan uitgerust met iSlide’s meeslepende digitale geluids- en lichtbelevenis, gecreëerd om Van Egdom’s spannende glijbanen en attracties te verrijken. Deze belevenis komt tot stand door een spannend scala aan digitaal bestuurde LED-lichten, die 8 verschillende spectaculaire effecten kunnen weergeven. De glijbaan heeft touch screens aan het begin waardoor kinderen hun eigen muziek, verlichting, en thema kunnen kiezen. De glijbaan is te programmeren met behulp van online downloadbare updates, waardoor het hele jaar nieuwe kleurrijke thema’s aangeboden kunnen worden. iSlide zal ook het glijavontuur vastleggen door een foto te nemen die de gebruiker dan naar zichzelf kan e-mailen, als souvenir.

Ontdek de mogelijkheden voor uw Waterattracties met Van Egdom – Powered by Islide

Specificaties

Jaar:
2016
Land:
Verenigd Koninkrijk
Locatie:
North Hykeham
Klant:
North Kesteven Sport Centre
Waterglijbanen
Tube ø1200
Water Play:
Toddler Pool
Tube Sensations :
Aqua Smash

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen