Interactive slides , Blackburn Leisure Centre – Blackburn – Verenigd Koninkrijk

Interactive slides , Blackburn Leisure Centre – Blackburn – Verenigd Koninkrijk

Van Egdom heeft twee interactieve glijbaanattracties ontworpen en gebouwd voor het Blackburn Leisure Centre. Het idee achter het ontwerp was om de glijbaan buiten het gebouw om te laten lopen, waardoor de ruimte binnen optimaal gebruikt kan worden en de tunnelbanen voor het publiek buiten te zien zijn. Bovendien wilde men tegelijkertijd interactieve elementen introduceren zodat bezoekers actief deel kunnen nemen aan deze gave glijbaanervaring.

Na een aantal bochten, scherpe wendingen, en een doorzichtig deel in de baan, begint de gebruiker met het interactieve 'Aqua Smash'-spel, waarbij zij de gekleurde spots in de glijbandwand moeten 'smashen' en zo een score kunnen opbouwen, die op het scherm aan het eind van de uitloop getoond wordt. Dit wakkert de spanning die de gebruikers voelen en de rivaliteit tussen hen aan en zorgt voor een nieuwe dimensie voor waterglijbaanattracties.

De gele glijbaan is een raceglijbaan. Deze is veel sneller dan de andere en mensen buiten op straat kunnen de gebruikers via de doorzichtige delen langs zien vliegen voordat zij weer terug het gebouw in verdwijnen. Een scherm aan het eind van de uitloop laat zien hoe snel men gegleden heeft en houdt de snelste tijden van de dag bij. Dit voegt een extra competitief element aan het waterplezier toe.

Van Egdom – Innovatief Design

Specificaties

Jaar:
2015
Land:
Verenigd Koninkrijk
Locatie:
Blackburn
Klant:
Blackburn Leisure Centre
Waterglijbanen
Tube ø800
Tube ø1200

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen