De Zandstuve - The Netherlands

Van Egdom Crazy Cone - Zandstuve

Van Egdom is trots om de installatie van dit spectaculaire Crazy Cone glijbaanontwerp aan te kondigen; dit is de nieuwste openluchtattractie bij De Zandstuve.

De Crazy Cone is ongeveer 50 meter lang, een zeer snelle en spannende rit. De baan is ook voorzien van ons Daylight Rings-pakket. Het tijdsregistratiesysteem met stopwatch maakt deze baan extra speciaal en voegt een extra leuke dimensie aan de glijervaring toe.
De directeur van De Zandstuve over de Crazy Cone: “De Crazy Cone is uniek dankzij de trechtervormige uitgang, en zorgt ervoor dat De Zandstuve hiermee een nieuwe en zeer spectaculaire manier van glijden kan bieden.”

Van Egdom’s Crazy Cone is zeer populair en biedt plezier voor de hele familie. Men glijdt eerst door de tunnel en komt vervolgens in de Crazy Cone, waar men kan genieten van intense g-krachten terwijl men via de wanden omhoog gaat en weer naar beneden glijdt. De Crazy Cone is een gegarandeerde blikvanger en biedt de bezoeker elke keer weer een unieke ervaring.

De capaciteit van deze Crazy Cone is ongeveer 180 personen per uur; hij kan met 1-persoons- of 2-persoonsbanden en bodyboards gebruikt worden. Wat betreft de bediening is dit een zeer flexibele attractie die een positieve impact op de bezoeker heeft en hem uiterst tevreden stelt.

Specificaties

Jaar:
2016
Land:
The Netherlands
Locatie:
Rheeze
Klant:
De Zandstuve
Waterglijbanen
Crazy Cones
Tube Sensations :
Daylight Rings, Thunder Daylight

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen