Center Parcs Woburn Forest - Verenigd Koninkrijk

Center Parcs Woburn Forest - Verenigd Koninkrijk

Van Egdom creëert een 'Venture Harbour' op Center Parcs Woburn Forest

Center Parcs was vastbesloten om een waterspeelgebied van wereldniveau, geschikt voor alle leeftijden, aan haar nieuwe vakantiepark Woburn Forest in Bedfordshire, het Verenigd Koninkrijk toe te voegen.

Wij zijn trots en verheugd om het ontwerp, de bouw, en de installatie van onze allernieuwste waterspeeltuin voor de hele familie aan te mogen kondigen: ‘Venture Harbour’ op Center Parcs Woburn.

'Venture Harbour' is een veilige, leuke speeltuin vol wateravontuur waar kinderen van alle leeftijden en hun families samen kunnen spelen, omringd door een speelse, innovatieve wateromgeving.

De waterspelconstructie zelf is bedoeld voor iedereen van vier jaar en ouder, zelfs voor volwassenen die nog altijd jong van hart zijn. Families kunnen hier een assortiment aan spuiters, watergeisers, spuitkanonnen, waterraden, en tunnelglijbanen met lichteffecten ontdekken, en zelfs een kantelende emmer trotseren.

Deze waterspeeltuin is ontworpen aan de hand van een specifiek thema en standaard en is een waterattractie die voor iedereen geschikt is, en ontelbare interactieve waterspeelmogelijkheden biedt.

Mike Henderson - Center Parcs, Projecten & Ontwikkeling, zei het volgende:

“Wij van Center Parcs hebben inmiddels al voor meerdere succesvolle ontwerp- en installatieprojecten met Van Egdom samengewerkt.”

“Het ontwerpteam, inclusief Van Egdom, is vastbesloten om waterplezier en ervaring van wereldniveau te creëren voor de gasten van Center Parcs.”

“Van Egdom was gedurende de instructieve fase en ontwerpfase van Woburn’s ‘Venture Harbour’ in staat om onze ideeën te realiseren. Dit heeft geleid tot een fantastische, iconische thematiek en waterspel. 'Venture Harbour' biedt plezier voor alle leeftijden, en past perfect bij ons beroemde Sub Tropical Swimming Paradise hier op Woburn. Onze gasten zijn gek op ‘Venture Harbour’.”

Specificaties

Jaar:
2014
Land:
Verenigd Koninkrijk
Locatie:
Bedfordshire
Klant:
Center Parcs Woburn Forest
Water Play :
Custom built Waterplayground

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen