Center Parcs Elveden Forest – Suffolk – Verenigd Koninkrijk

Center Parcs Elveden Forest – Suffolk – Verenigd Koninkrijk

Van Egdom is trots op haar samenwerking met Center Parcs VK om deze fantastische waterparkuitbreiding genaamd 'Venture Cove',

speciaal bedoeld voor waterspeelplezier voor peuters en voor de hele familie, te bedenken en te creëren.

Het 'Venture Cove'-gebied is verdeeld in twee aparte delen, de 'Venture Bay' voor kinderen tot 4 jaar, en de 'Venture Harbour' voor iedereen van 4 jaar en ouder, inclusief volwassenen van alle leeftijden!

De attracties zijn verdeeld tussen Plezier voor de Hele Familie en Plezier voor Peuters, een waterspeelconstructie voor oudere kinderen en een poedelbadje voor peuters. Ouders kunnen ook meedoen en samen met hun kinderen van alle leeftijden in het water spelen. Dit is een zeer speciale attractie. De attractie is uitgevoerd in een op maat gemaakte 'Venture Cove'-stijl, en zit vol met glijbanen, kantelende emmers, interactieve elementen, spuitkanonnen en waterraden. Er is altijd iets nieuws om mee te spelen! Klim naar een glijbaan of kruip door een tunnel; wanneer kinderen en families in 'Venture Harbour' of 'Venture Bay' spelen, komt er nooit een eind aan het plezier.

Van Egdom – Innovatief Design

Specificaties

Jaar:
2013
Land:
Verenigd Koninkrijk
Locatie:
Suffolk
Klant:
Center Parcs Elveden Forrest
Water Play :
Model Harbour + toddler pool
Special :
Tipping Bucket

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen