Bridlington Leisure World - Verenigd Koninkrijk

Bridlington Leisure World - Verenigd Koninkrijk

Van Egdom - Powered by iSlide - Nieuwe Interactieve Waterattractie in het Verenigd Koninkrijk - Aqua Smash & Slide Champ

Van Egdom heeft deze unieke, interactieve waterattractie, genaamd Splash Zone, gecreëerd voor het Bridlington Leisure Centre in het Verenigd Koninkrijk. Deze spannende waterattractie bestaat uit twee van de allernieuwste interactieve waterglijbanen, genaamd Aqua Smash en Slide Champ. Aqua Smash is een leuk interactief waterglijbaanspel dat geschikt is voor iedereen en dat iedereen aan het 'aqua smashen' zal zetten; je behaalt punten door de verscheidene Aqua Smash-sensoren in de glijbaanwand aan te raken. Deze lichten op terwijl je glijdt.

“Aqua Smash” test je vaardigheid, balans, & timing. De punten zijn niet het enige dat bijdraagt aan de uiteindelijke score; de glijsnelheid speelt ook een rol, zodat een unieke eindscore bereikt wordt. Wie behaalt de beste score van de dag? Families en vrienden zullen gek zijn op deze leuke, interactieve waterglijbaanervaring.

Who will set the best score of the day? Families & friends will love this fun interactive waterslide experience.

Slide Champ is uitgevoerd in GO-Faster Red – dit is een spannende snelheidsglijbaan met een stopwatch-uitdaging! De glijbaan is redelijk smal, zodat men liggend naar beneden moet. De stopwatch gaat in werking zodra de gebruiker begint aan dit snelheidsavontuur. Er zijn in de tunnel strategische Daylight Rings aangebracht die de illusie opwekken dat de gebruiker alsmaar sneller gaat, totdat hij of zij uiteindelijk de tunnel uit schiet. Deze glijbaan biedt een fantastische adrenalinestoot voor bezoekers van alle leeftijden.

Het digitale scorebord waarop de glijtijden gecheckt kunnen worden en waarop de Slide Champ van de dag aangekondigd wordt, voegt iets extra’s toe aan deze glijbaanervaring, en geeft de attractie een spannend en leuk competitief tintje.

The addition of a digital score board to check ride times proclaiming the Slide Champ of the day adds an edge to the ride experience creating an exciting and fun competitive element to this ride.

Als u ook een Splash Zone wilt voor uw waterpark en meer informatie wilt ontvangen over onze spannende interactieve Aqua Smash/Slide Champ spellen en interactieve waterspeeltoestellen, kunt u contact met ons opnemen via info@vanegdom.nl.

Specificaties

Jaar:
2016
Land:
Verenigd Koninkrijk
Locatie:
Bridlington
Klant:
Bridlington Leisure World
Waterglijbanen
Tube ø800
Tube Sensations :
Aqua Smash, Slide Champ

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen