Projecten

Als een van de grondleggers van waterpret ter wereld hebben we een enorm trackrecord. Wil je niet slechts een klein deel van onze iconische projecten zien?
Een Peuterbad staat voor een wereld van ontdekking. Van Egdom begrijpt dit en zorgt ervoor dat alles kalm, voorspelbaar en continu blijft en creëert zo een veilige en leuke ontdekkingshaven, waar alle peuters met hun ouders van kunnen genieten.
Van Egdom heeft deze unieke, interactieve waterattractie, genaamd Splash Zone, gecreëerd voor het Bridlington Leisure Centre in het Verenigd Koninkrijk.
Van Egdom heeft een wereld vol waterplezier en avontuur gecreëerd in een nieuwe thema-attractie, genaamd de Magna Carta Splash in het North Kesteven Sport Centre in het Verenigd Koninkrijk.
Van Egdom is trots om de installatie van dit spectaculaire Crazy Cone glijbaanontwerp aan te kondigen; dit is de nieuwste openluchtattractie bij De Zandstuve.
Van Egdom heeft deze unieke, interactieve waterattractie, genaamd Splash Zone, gecreëerd voor het Bridlington Leisure Centre in het Verenigd Koninkrijk.
VVan Egdom is verheugd om het ontwerp, de bouw, en de installatie van een 63-meter lange Tube 1200-glijbaan voor Landal Ooghduyne aan te mogen kondigen.
Van Egdom heeft een nieuwe, spannende waterglijbaan geleverd aan het Hoogstraten zwembadcomplex in België. Deze waterglijbaan is gebaseerd op ons populaire Tube 1200-format,
Deze aantrekkelijke familieglijbaan van 12 meter lang is populair bij alle leeftijden. De baan is makkelijk te bedienen en levert vele uren aan veilig waterplezier voor de hele familie op.
Van Egdom is trots om één van de eerste Crazy Cones in Nederland en voor Vakantiepark Ackersate te mogen aankondigen, ontwikkeld in samenwerking met de Ardoer Group.
Van Egdom heeft deze unieke interactieve waterattractie, genaamd 'Shark Attack', gecreëerd bij ’t Bun in Urk. Van Egdom heeft deze spectaculaire interactieve waterglijbaan van bijna 70 meter
Door de binnenbadruimte op deze locatie te verdrievoudigen en buiten een nieuw waterspeelstrand aan te leggen hebben Slagharen en Van Egdom een fantastisch, spannend waterpark gecreëerd.
Dichtbij de Noordzee in de provincie Zeeland rijst een spectaculair waterspelschip op uit de 'zee', compleet met een tunnelglijbaan, twee rechte glijbanen, en een
De Les Dauphins Bleus ‘Crazy Cone’ van 64,5 meter lang werd gebouwd in 2015 en biedt een op maat gemaakte waterglijbaanervaring.
Van Egdom heeft twee interactieve glijbaanattracties ontworpen en gebouwd voor het Blackburn Leisure Centre. Het idee achter het ontwerp was om de glijbaan buiten het gebouw
Linberg Park heeft een waterspeelconstructie toegevoegd bestaande uit een groot speelplatform, een tunnelglijbaan, waterkanonnen, en een brede vrijevalglijbaan, evenals een grote kantelende wateremmer.
Buiten het beroemde Olympische bad van Chartres heeft Van Egdom 2 multiglijbanen in 1 enkele installatie gebouwd. Een tweetal glijbanen vertrekt vanaf het eerste platform; via het tweede platform bereikt men een 4-baans multiraceglijbaan.
Themapark Plopsa Coo heeft er 3 nieuwe attracties bij. 'Dino Splash' bestaat uit 3 droge glijbanen die achter een vulkaan beginnen. Via de ruggengraat van een dinosauriër worden de vlots naar het startplatform gebracht. Men kan gebruik maken van
Van Egdom is trots om een partnerschap aan te mogen gaan met de eigenaars van het Paradise Hotel in Eilat en voor hun hotelgasten deze zeer aantrekkelijke, compacte waterspeeltuin te mogen ontwerpen en bouwen.
en zoeven dan naar beneden waarbij ze snelheden van wel 50 km/u bereiken, tot ze uiteindelijk via de rechte uitloop bij de uiteindelijke grote finaleplons komen.
Aan de Franse kust in de Golf van Biskaje heeft Van Egdom een unieke maatwerk glijbaan gebouwd. Deze ‘Crazy Cone’ is zo ontworpen dat hij zonder band gebruikt kan worden.
Van Egdom’s 'Sidewinder' werd in 2015 voor onze klanten bij Aqua Magic aan de kust van de Zwarte Zee ontwikkeld, gebouwd en opgeleverd. De gebruikers wachten in een afgesloten ruimte hun vertrek af, vol verwachting en spanning.
Van Egdom is trots om de voltooiing van deze 41 meter lange Tube 1200-waterglijbaan, die in het Noorderparkbad in Amsterdam aan het plafond gehangen is, aan te mogen kondigen.
Van Egdom was verheugd om deze attractie samen met vakantieparkexploitant Pra’ Delle Torri te ontwikkelen. Deze fantastische 'Pirate Ship'-waterattractie bestaat uit zeven glijbanen en een verscheidenheid aan leuke attributen.
Van Egdom heeft hier een 26 meter lange Tube 800 aangelegd die begint bij een hoogte van 7,5 meter en een spannende vrije val van 45˚ bevat, die voor een versnelling van tot wel 50 km/u zorgt.
Center Parcs was vastbesloten om een waterspeelgebied van wereldniveau, geschikt voor alle leeftijden, aan haar nieuwe vakantiepark Woburn Forest in Bedfordshire, het Verenigd Koninkrijk toe te voegen.
Van Egdom is trots om de voornaamste waterspeeltuin van Spanje geholpen te hebben bij het ontwikkelen van één van diens vlaggenschipattracties, de 'Mega Playground'.
Van Egdom is trots op haar samenwerking met Center Parcs VK om deze fantastische waterparkuitbreiding genaamd 'Venture Cove',
Dit is één van onze nieuwste modellen. Deze zeer populaire glijbaan is een welkome aanvulling voor het park. Gebruikers racen tegen elkaar met gebruik van matten.
Van Egdom heeft bij Pier Parade in South Shields in het Verenigd Koninkrijk twee spannende waterattracties vanaf één 8,5 meter hoge toren geïnstalleerd.
Dit openluchtwaterpark bevindt zich in Jakarta. In het glijbanengedeelte van het park bevindt zich een aantal Van Egdom waterattracties:
Samen met Oceade heeft Van Egdom een set van vier grote tunnelglijbanen ontworpen en gebouwd, die zijn aangevuld met een externe 4-persoonsmultiglijbaan en een dubbele vrije val raceglijbaan
Op Sumatra, bij de stad Palembang, ligt het Amanzi Waterpark. In dit prachtige park, vol met palmbomen, bevindt zich een fantastische waterattractie. Hier doemt in geel en paars een opvallende 'Super Crater' op.
Van Egdom heeft hier een fantastische set glijbanen geïnstalleerd, die boven het Great Adventure Park in Crealy uitsteken. Men kan kiezen uit drie fantastische attracties met een vlot-lift.
Twee glijbanen vertrekken vanaf een vrijstaand stalen platform. Een open VE700 glooit naar beneden in soepele bochten, en is daarmee de perfect baan voor de hele familie.
Toen onze klanten bij Mirabilandia ons vroegen om voor hen een 'Big Splash' te maken, waren we daar natuurlijk toe bereid! Vier grote waterglijbanen, 3 kleinere glijbanen, kantelende mini-emmers,
nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen