Bekijk Onze Meest Recente Projecten

7500 succesvolle projecten in 35 landen

't Bun - Nederland

netherlands-t-bun-01
netherlands-t-bun-02
netherlands-t-bun-03

“Shark Attack” at ’t Bun in Urk - Nederland

Van Egdom heeft deze unieke interactieve waterattractie, genaamd 'Shark Attack', gecreëerd bij ’t Bun in Urk.

Van Egdom heeft deze spectaculaire interactieve waterglijbaan van bijna 70 meter lengte geleverd en geïnstalleerd. De starthoogte is 8.1 meter. Deze glijbaan begint als een Tube 800-baan en wordt dan op miraculeuze wijze een Tube 1200-baan. Slimme techniek en productie hebben deze unieke combinatie, een primeur in Nederland en in de hele wereld, mogelijk gemaakt.

Deze waterglijbaan is voorzien van ons interactieve 'Aqua Smash'-spel met een speciaal 'Shark Attack'-thema. Aan het begin van de rit selecteert men op een touchscreen één van de vier verschillende thema’s, die een licht- en geluidservaring creëren terwijl men naar beneden glijdt. Deze thema’s zijn programmeerbaar en kunnen opnieuw gedownload en verwisseld worden tijdens het seizoen.

De Aqua Smash is ook uitgerust met een Rider Xperience-pakket dat interactieve gaming-opties, een fotomoment en een social mediaverbinding bevat.

Deze allernieuwste interactieve glijbaan genaamd 'Shark Attack' levert een echt unieke bezoekerservaring en biedt een leuk interactief waterglijbaanspel dat geschikt is voor iedereen en dat iedereen aan het 'aqua smashen' zal zetten.

Als u ook graag een 'Shark Attack' voor uw recreatiepark wilt en meer informatie wilt ontvangen over onze spannende, interactieve Aqua Smash/Xperience spellen en interactieve waterspeeltoestellen, neem dan contact op met Van Egdom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Van Egdom - Innovatief Design

Specificaties

Jaar
2016
Land
Nederland
Locatie
Urk
Klant
't Bun
Waterglijbanen
Tube 800 / Tube 1200
Tube Sensations
Aqua Smash - interactive system