Nieuws & Evenementen

Eiland van Maurik

2017-09-eiland-maurik-cover

Het Eiland van Maurik is een prachtig vakantiepark in de Betuwe. In 2016 nog door de ANWB uitgeroepen tot camping met de mooiste huuraccommodaties van Nederland. Het park blijft continu vernieuwen en wil optimaal gebruikmaken van het nieuw aangelegde zwembad. BrightOpen is de multifunctionele oplossing die daarvoor zorgt.

De belangrijkste uitdaging: het hele jaar door 'buiten' zwemmen

De afgelopen jaren is het Eiland van Maurik flink uitgebreid, met onder meer nieuwe chalets en strandhuizen. Nu was het tijd voor de volgende stap: het voorzieningenniveau zover upgraden dat gasten het hele jaar op het park willen verblijven. Bright Buildings ontwerpt een unieke transparante zwemaccommodatie voorzien van een Open Sky schuifdak en Skywall hefgevels. Bij mooi weer schuift het dak van het zwembad automatisch open om zon, daglicht en frisse lucht binnen te laten. Daarnaast schuiven ook de transparante wanden van de accommodatie naar boven open, waardoor binnen- en buitenactiviteiten mooi in elkaar overlopen. Zodra het buitenseizoen eindigt, is het zwembad volledig overdekt.

Van Egdom heeft daar een spectaculaire glijbaanset geleverd. De set bestaat uit een Tube 1200met een lengte van 53 meter en een Crazy Cones Body Slide met een lengte van 35 meter. Beide glijbanen zullen worden voorzien van daglichtringen en de cone van de Crazy Cone wordt voorzien van 8 gekleurde bliksemschichten.


Water Playground for Camping De Bongerd in Tuitjeh...
Van Egdom - Ground Breaking Iconic Tree House Wate...

Ontvang Van Egdom's Nieuws Updates!

Om de recente Nieuwsbrief van Van Egdom te ontvangen, dient u zich te abonneren!
Neem een abonnement op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Van Egdom's laatste nieuws!
* verplicht veld