Excellente Diensten

uniek op maat gemaakte diensten overal in de wereld

VAN EGDOM - AFTERCARESERVICE & ONDERHOUDSINSPECTIES

De technici en vertegenwoordigers van Van Egdom leveren overal ter wereld service, onderhoud, en gecertificeerde inspecties.

Wij bieden deskundig advies over onderhoud om veiligheid, operationele efficiëntie, baanprestatie en levensduur te kunnen optimaliseren.

Ons team van experts is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de maximale levensduur voor uw waterbanen en waterspeeltuinattributen door middel van regelmatig preventief onderhoud wordt behaald.

Gemoedsrust – onze aftercare service omvat onder andere spoedreparaties, jaarlijkse service- en onderhoudspakketten, glijbaanreparaties, levering van materialen en vervangingsonderdelen, en vernieuwing van het glijbaanoppervlak.

Van Egdom onderhoudt en inspecteert waterparken en waterspeeltuinen in overeenstemming met de eisen van internationale kwaliteitssystemen, en werkt hierbij conform deze Europese Normen: EN 1069-1&2, EN 1176-1, en EN13451-1.


 • Inspecties – Veiligheid is altijd van het Grootste Belang voor Van Egdom

  De laatste paar jaar zijn de onderhouds-, inspectie- en veiligheidsregelgevingen en regelingen voor waterglijbanen en waterattracties aangescherpt.

  De nieuwe EN1069:2010 norm verwacht van alle exploitanten dat zij voor periodieke herhaalinspecties voor alle attracties zorgen, bestaande uit een technische inspectie in het eerste en tweede jaar, gevolgd door een veiligheidsinspectie door een gecertificeerde keuringsinstantie in het derde jaar.

  Het is van essentieel belang voor beheerders en zwembadexploitanten die verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van glijbanen en/of andere waterattracties om een periodieke onafhankelijke inspectie door experts in te voeren.

  Van Egdom biedt een servicepakket waarbij wij jaarlijkse technische inspecties voor u uitvoeren, o.a. het controleren van uw glijbaanoppervlaktes op onregelmatigheden en de ondersteuningsconstructie.

  Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door ons bekwame en deskundig personeel, dat ook eventuele kleine kunststofreparaties direct uit kan voeren.

  U ontvangt vervolgens een uitgebreid inspectierapport met alle relevante waarnemingen en opmerkingen, toegelicht met behulp van afbeeldingen en omschrijvingen. Ook krijgt u een ondertekend logbestand van de inspectie en het uitgevoerde onderhoudswerk, zodat u als exploitant aan de volledige verplichting van de WAS en de EN1069:2010 kunt voldoen.

  Onze rapporten en inspecties zijn één jaar geldig. Van Egdom kan dit alles voor u regelen, en u zult een uitgebreid rapport ontvangen gebaseerd op de veiligheidsinspectie uitgevoerd door de aangewezen keuringsinstantie, met daarin alle relevante waarnemingen en opmerkingen, toegelicht met behulp van afbeeldingen en omschrijvingen.

  Inspections
  Inspections
  Inspections
  Inspections
 • Onderhoud

  Uw waterglijbanen en speeltoestellen hebben binnen te maken met veeleisende omstandigheden; alle openluchtfaciliteiten zijn blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Regelmatig onderhoud is dan ook broodnodig om de optimale levensduur van uw attracties, glijbanen, en speeltoestellen te verzekeren.

  De EN1069 norm schrijft in ieder geval een (jaarlijkse) periodieke onderhoudsbeurt voor. De levensduur van uw glijbaan zal aanzienlijk verlengd worden als u hem regelmatig laat onderhouden door deskundige experts. Van Egdom’s bekwame onderhoudspersoneel biedt snelle, efficiënte service en levert het benodigde materiaal en gereedschap voor alle veelvoorkomende onderhoudswerkzaamheden; u bent dus verzekert van een snelle, gegarandeerde service.

  Effectief onderhoud en snelle reparaties verminderen het risico op ongelukken met uw bezoekers, en minimaliseren ook de kans op duurdere reparaties/vervangingen die later nodig kunnen zijn als kleinere problemen niet aangepakt worden.

  Wij bieden ook een 24-uursservice voor spoedreparaties (dit varieert van land tot land en er zijn kosten aan verbonden).

  De technici en buitendienstmonteurs van Van Egdom bieden over de hele wereld service, onderhoud, en gecertificeerde inspecties.

  Ons team van experts is vastbesloten om ervoor te zorgen dat de maximale levensduur voor uw waterbanen en waterspeeltuinattributen door middel van regelmatig preventief onderhoud wordt gehaald.

  Maintenance
  Maintenance
  Maintenance
  Maintenance
 • Renovatie

  Elk jaar voert Van Egdom ontelbaar veel renovaties uit, waarbij wij ons voornamelijk toeleggen op het vervangen en verbeteren van het kunststofoppervlak van de glijbaan. De stalen ondersteuningsconstructie en onderliggende fundering laten wij ongemoeid.
  Dit is een zeer kosteneffectieve en efficiënte manier om een oude glijbaan te upgraden en te renoveren zonder onnodige kosten te maken en tijd te verspillen. Van Egdom biedt ook energiezuinige geïsoleerde upgrades voor glijbanen.

  Toegevoegde waarde voor uw renovatie

  Van Egdom heeft met haar partners veel nieuwe waterglijbaantechnologieën ontwikkeld om de waarde te verhogen en uw ervaring als bezoeker te verbeteren. Door deze technologieën tijdens renovaties te integreren kan een hele nieuwe dimensie aan uw upgrade toegevoegd worden. Zo kunnen bezoekers de leiding nemen over hun rit door te kiezen uit verschillende opties, van 3D projecties genieten, tijdens hun rit interactieve spelletjes spelen, en beelden van hun ervaring delen op social media.

  Tijdens renovaties kunnen wij attracties en glijbanen uitrusten met speciale licht- en geluidseffecten, waardoor een nieuwe dimensie aan een bestaande attractie toegevoegd wordt. De mogelijkheden zijn eindeloos, en kunnen op maat gemaakt worden voor uw park en bijvoorbeeld speciaal geprogrammeerd worden voor speciale evenementen en feestdagen zoals Kerst of Halloween.

  Renovatie
  Renovatie
  Renovatie 03
  Renovatie 04
  Renovatie 05
  Renovatie 06

Bezoek Glijbanen Service Van Egdom

Speciaal voor alle inspectie- en onderhoudswerkzaamheden aan waterglijbanen heeft Van Egdom een special website gelanceerd.