Geschiedenis

Geschiedenis

Geschiedenis

Van Egdom werd in 1965 opgericht en vierde dus in 2015 haar 50 jarige bestaan

Onze benijdenswaardige 50-jarige reputatie begon in waterfiltratie, en breidde zich daarna uit naar waterattracties. Voortbouwend op deze reputatie heeft Van Egdom zich gepositioneerd als de leidend Europees specialist op het gebied van interne en op maat gemaakte waterspeeltuin en spuitparken.

Vandaag de dag zijn wij de trotse marktleider wat betreft de productie van op maat gemaakte, interactieve waterglijbanen, waterspeeltuinen en speeltoestellen, met meer dan 7,500 afgeronde projecten in meer dan 35 landen wereldwijd.

Om ons 50-jarig bestaan te vieren introduceerden wij in 2015 een reeks spannende nieuwe producten, waaronder een iconische vlotattractie voor vier personen (de Cyclone 50), en nieuwe belevingen zoals interactief 3D-geluids-, licht- en visuele effecten die in verbinding staan met social media.

In de afgelopen decennia hebben wij veel kennis, expertise, en ervaring opgebouwd wat betreft het bouwen van waterparken en waterattracties, waarbij wij altijd gebruik maken van onze Nederlandse precisietechniek, een vastberaden toewijding aan het leveren van absolute topkwaliteit, en nazorg van wereldniveau.

Ons ervaren personeel heeft recentelijk spectaculaire projecten opgeleverd in onder andere IJsland, Curaçao, Frankrijk, België, Estland, Israël, Indonesië, Hong Kong, Bahrein, Zweden, Griekenlang, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Roemenië, en Spanje.

Van Egdom heeft door de jaren heen haar positie als de leidende innovator en maatwerkontwerper voor waterrecreatiebelevingen in Europa alsmaar versterkt, en heeft een ongeëvenaarde staat van dienst met enkele van ’s werelds meest prestigieuze recreatiebedrijven.

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen