Over ons

Over Van Egdom

Over Van Egdom
“Dé leverancier voor volledig op maat gemaakte waterparkattracties en glijbanen”

Van Egdom B.V. biedt waterplezier voor alle leeftijden: Iconische Attracties, Waterglijbanen, Waterspeelattributen, Interactieve Waterspeeltoestellen met unieke, spannende maatwerkthema’s. Het complete waterparkaanbod voor recreatie-exploitanten van diverse groottes.

Van Egdom werd in 1965 opgericht en vierde dus in 2015 haar 50 jarige bestaan
Vandaag de dag zijn wij de trotse marktleider wat betreft de productie van op maat gemaakte, interactieve waterglijbanen, waterspeeltuinen en speeltoestellen, met meer dan 7,500 afgeronde projecten in meer dan 35 landen wereldwijd.

Wij bouwen voort op onze benijdenswaardige, 50-jarige reputatie op het gebied van Nederlandse precisietechniek, een vastberaden toewijding aan het leveren van absolute topkwaliteit, en nazorg van wereldniveau. Van Egdom heeft zichzelf gepositioneerd als de leidend Europees specialist in intern, op maat gemaakt waterspelontwerpen.

In 2015 introduceerden wij een reeks van spannende nieuwe producten, waaronder een iconische vlotattractie voor vier personen (de Cyclone 50), en nieuwe belevingen zoals interactieve 3D-geluids-, licht- en visuele effecten die in verbinding staan met social media.

We hebben recentelijk spectaculaire projecten opgeleverd in IJsland, Curaçao, Frankrijk, België, Estland, Israël, Indonesië, Hong Kong, Bahrein, Zweden, Griekenland, Oostenrijk, het Verenigd Koninkrijk, Roemenië, en Spanje.

Van Egdom versterkt constant haar positie als de leidende innovator en maatwerkontwerper voor waterrecreatiebelevingen in Europa, en heeft een ongeëvenaarde staat van dienst met enkele van ’s werelds meest prestigieuze recreatiebedrijven.

INNOVATIEVE IDEEËN – VOLDOE AAN DE
VERWACHTINGEN VAN UW BEZOEKERS

Van Egdom B.V. is expert in het ontwerpen en bouwen van gespecialiseerde waterattracties en waterglijbanen.

51 JAREN

0%

3000 KLANTEN

0%

35 LANDEN

0%

7500 PROJECTEN

0%

Neem contact met ons op

Wij zijn een Nederlands bedrijf die wereldwijd werkzaam is. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

nl_NL

Schrijf je in

Schrijf je nu in om onze laatste updates te ontvangen