Offres d'Emploi

Project Engineer

Als Project Engineer werk je zelfstandig en in teamverband aan productietekeningen en detailberekeningen t.b.v. ondersteuningsconstructies, trappen en bordessen van waterattracties, waterglijbanen, waterspeeltuinen en sprayparken.

Junior Projectleider

Als junior project leider ben jij (mede) verantwoordelijk voor projecten vanaf de beginfase tot de opleveringsfase. Tijdens het gehele project ben jij het aanspreekpunt voor je collega’s, externe partijen en de klant. Zo weet jij als junior projectleider op tijd het juiste advies te geven en zet je jouw technische kennis in om het project in goede banen te leiden. Daarnaast ben je (mede) verantwoordelijk voor (veiligheid)plannen, oplevercertificaten, bouwvergaderingen en de realisatie van de gestelde deadlines in de diverse fasen van het project. Ook komt het wel eens voor dat je een glijbaan moet testen voor oplevering.

Ervaren Monteur Buitendienst (fulltime)

De monteur voert installatie, reparatie en onderhoud van waterglijbanen en waterspeeltuinen uit volgens de specificaties in de opdracht. In voorkomende gevallen kan je ook de rol als Supervisor vervullen. Je werkt op de bouw in overleg met de uitvoerder en klant en legt verantwoording af aan de projectmanager.